Actualitate

Uniți pentru Sănătatea Rurală!

Sâmbătă, 16 iulie, cadre medicale vo­luntare vor fi prezente, începând cu ora 10, la Căminul Cultural din Comuna Zam, pentru a efectua o evaluare medicală gratuită a cetățenilor.
Vor fi acolo medicii Darius Benteu, car­diolog, Cecilia Albu, neurolog, Dr. Diana Morar, internist, Alexandra Popescu, pneu­molog, Andreea Petcu, infectionist, Dan Florea, medic radiologie și imagistică me­dicală și Mihaela Stoian, medic de medicină de laborator și o echipa dedicată de asis­tenți și paramedici.
„Vor fi efectuate următoarele servicii me­dicale: măsurarea tensiunii arteriale, mă­surarea glicemiei, a temperaturii, frecvenței cardiace, spirometrie, ecografie abdomi­nală, ECG și o serie de analize de laborator. ((Uniți pentru sanatatea rurală!)) este un proiect demarat în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, Primăria Comunei Zam, Casa de Asigurări de Să­nătate Hunedoara, Spitalul de Psihiatrie Zam, Spitalul-general Cf-Simeria și Colegiul Farmaciștilor din Județul Hunedoara”, arată reprezentanții DSP Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura