; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Undă verde în dosarul tânărului acuzat de pedofilie

4 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

      instrumentat de procurorii arădeni a şocat opinia publică, iar magistraţii au decis, marţi, că documentele desesizare a instanţei sunt corecte şi se poate începe judecata.
Tânărul din Vulcan este învinuit în dosar că a abuzat sexual o fetiţă de doar patru ani. Mama copilei a fost şi ea cercetată penal. Oribila faptă a fost descoperită de bunica micuţei, iar fetiţa a ajuns în grija autorităţilor. Alin Danciu, de 22 de ani, din Vulcan, avea o relaţie cu mama fetiţei şi s-au mutat toţi la Arad. Femeia ar fi practicat prostituţia şi pleca deseori peste hotare, iar copila rămânea în grija bunicii. Iubitul ei o lua pe copilă de la bunică pe motiv că se îngrijeşte de ea şi o abuza sexual. Calvarul copilei avea să înceapă în iarna anului trecut, când iubitul mamei sale a început să o supună la perversiuni sexuale. Cei doi, mama şi bărbatul cu care trăia, dansau goi în faţa micuţei şi o obligau să asiste la scene de sex. Apoi copila devenea ea însăşi jucăria pedofilului. Poliţiştii din Arad i-au reţinut pe cei doi, iar Judecătoria Arad a admis cererea de arestare în privinţa lui Alin Danciu, concubinul suspectat de abuzarea micuţei. Judecătorii au decis pe 3 septembrie ca individul să răspundă pentru agresiune sexuală.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircea Bobora, noul preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest

Ieri, la Deva, s-a întrunit Consiliul pentru Dezvoltare Regională (CDR) Vest. Cu această ocazie a fost ales noul preşedinte şi...

Ce zice şeful ADR Vest despre reabilitarea DJ 687 Hunedoara-Călan „Dacă se pierde proiectul, răspunzător va fi Consiliul Judeţean Hunedoara”

Ieri, în conferinţa de presă susţinută de şefii Consiliilor judeţene Hunedoara, Arad, Timiş şi Caraş-Severin şi de directorul Agenţiei de...

Gura lumii,04.09.2019

Se plâng oamenii dintr-un imobil din municipiul de pe Cerna că au mari probleme cu un individ care seamănă, din...

Închide