Un urs dă târcoale gospodăriilor din Sohodol

19 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

    Un urs de aproximativ 300 de kilograme, după cum arată, le dă bătăi de cap locuitorilor din satul Sohodol, comuna Lelese. Oamenii sunt disperaţi că ursul vine până în grădinile lor şi le atacă animalele.
Recent, ursul a intrat până în grajdul unei gospodării, unde se afla o vacă şi viţelul ei (foto). A ucis viţelul, iar gospodarii şi vecinii au încercat să-l fugărească. Dar ursul nu s-a speriat, ba din contră, se pregătea să atace şi vaca. L-au pus, totuşi, pe fugă, cu ajutorul unor petarde.
Primarul comunei Lelese, Ciprian Achim, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că astăzi, marţi, vor veni în satul Sohodol cei de la ITRSV, de la Fondul de Vânătoare şi de la Garda de Mediu să vadă ce se poate face, pentru ca ursul să nu le mai facă necazuri. ”Urşii s-au înmulţit foarte tare în aceşti ani şi vin până în curtea oamenilor, nu se sperie. Problema este că le omoară animalele, dar le pun şi viaţa sătenilor în pericol”, a spus Ciprian Achim, primarul comunei Lelese.(Adriana Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. carnat spune:

    Petarde ? La puscarieee ! Nu e voie cu petarde decat de revelion. Chemati-o pe Palmer si pe bozgorii de la WWF sa-l impuste in anus pe urs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sindicatul „Solidaritatea Hunedoara“ cere sprijin pentru Termocentrala Mintia

Sindicatul „Solidaritatea Hunedoara“ a cerut sprijinul mai multor instituţii ale statului, printre care Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul şi SRI, pentru continuarea...

Gura lumii, 20.08.2019

Vorbesc cârcotaşii că e scandal mare într-o filială de partid de pe la noi, după ce s-au trezit mai mulţi...

Bulină neagră, 20.08.2019

Liviu Răducu Grigore, tânăr din Orăştie

Închide