Ancuţa Suciu este noul preşedinte al PSD Deva

19 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

    Consilierul judeţean PSD Ancuţa Suciu (foto) este noul preşedinte al organizaţiei municipale Deva a PSD. Ea a fost aleasă ieri, la conferinţa de alegeri a social-democraţilor deveni. În această perioadă au loc alegeri la toate organizaţiile locale ale PSD, iar în 7 septembrie 2019 va avea loc conferinţa judeţeană de alegeri.
    Un singur candidat
La Deva, lucrurile au mers ca unse, fiind un singur candidat pentru funcţia de preşedinte. Liderul judeţean al social-democraţilor hunedoreni, deputatul Laurenţiu Nistor, le-a spus colegilor să fie uniţi şi să nu mai plece urechea la toate acuzaţiile care vin dinspre adversarii politici, pentru că PSD este în continuare un partid puternic.
Ancuţa Suciu este şi directorul Agenţiei de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Teritorială Hunedoara. Ea este membru al PSD din anul 2000, ocupând în prezent funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei Social Democrate (OFSD) Deva şi de secretar al aceleiaşi organizaţii la nivel judeţean.
    A dat exemplu pe primarul Hunedoarei
Noul preşedinte al PSD Deva le-a spus colegilor că trebuie să demonstreze că PSD este prima opţiune pentru vot – singura pentru ca municipiul Deva să cunoască un standard crescut de dezvoltare!
„Nu sunt vorbe goale, iar pentru a dovedi că ceea ce spun este realizabil voi da exemplu municipiul Hunedoara unde, pentru prima dată în istorie, primarul PSD Dan Bobouţanu demonstrează că votul acordat în 2016 nu a fost irosit! DA, municipiul Hunedoara este un exemplu pentru Deva şi DA, echipa PSD este unită şi puternică, gata să asigure o administraţie performantă! Până la alegerile locale din 2020 va trebui să ne pregătim intens, să organizăm PSD Deva pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. Organizarea va cuprinde toate secţiile, iar la evenimentele pe care le vom desfăşura îmi doresc să participe atât membri, simpatizanţi, dar şi cât mai mulţi locuitori ai municipiului!”, a declarat Ancuţa Suciu. La conferinţa de alegeri de ieri au participat 135 de delegaţi, la şedinţă fiind prezenţi şi liderul judeţean al PSD, deputatul Laurenţiu Nistor, deputatul Ilie Toma, preşedintele CJ, Mircea Bobora, administratorul public al judeţului, Costel Avram. (Sorina Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un urs dă târcoale gospodăriilor din Sohodol

Un urs de aproximativ 300 de kilograme, după cum arată, le dă bătăi de cap locuitorilor din satul Sohodol, comuna...

Sindicatul „Solidaritatea Hunedoara“ cere sprijin pentru Termocentrala Mintia

Sindicatul „Solidaritatea Hunedoara“ a cerut sprijinul mai multor instituţii ale statului, printre care Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul şi SRI, pentru continuarea...

Gura lumii, 20.08.2019

Vorbesc cârcotaşii că e scandal mare într-o filială de partid de pe la noi, după ce s-au trezit mai mulţi...

Închide