EvenimentFlash

Un TIR turcesc a provocat un accident lângă Deva

03 accident politie dn7 tir duba (4)Cristina Ghenea

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut ieri pe DN 7, la ieşire din Deva. Dubiţa pe care acesta o conducea a fost acroşată de un TIR, care a întors pe linie dublă continuă.
Turcul transporta medicamente
Accidentul a avut loc în jurul orei 11, în zona „Izvorul Decebal” şi a blocat traficul rutier timp de câteva zeci de minute. Vrând să iasă dintr-o parcare şi să meargă spre Arad, şoferul turc al unui TIR ce transporta medicamente a întors pe linia dublă continuă şi a lovit o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat din comuna Veţel. O echipă de descarcerare şi paramedicii SMURD au intervenit imediat la locul accidentului şi după ce l-au scos pe şofer de sub fiarele contorsionate ale dubiţei, i-au acordat primele îngrijiri medicale şi l-au transportat, mai apoi, la spital. Din fericire, bărbatul s-a ales doar cu câteva răni uşoare.
Beat mangă, s-a răsturnat în curbă
La fel au scăpat şi alte trei persoane implicate într-un accident petrecut cu doar câteva ore înainte, pe un drum comunal din localitatea Mânerău. Beat fiind, şoferul unui autoturism a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Potrivit poliţiştilor, aparatul etilotest a indicat, în cazul acestuia, o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Este vorba despre Nicolae F., de 25 de ani, din Peştişu Mic. Împreună cu acesta, în maşină se mai aflau alţi doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 26 de ani”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.