Sport

Campionii fotbalului mic

11 x 1 campionii din ribitaCiprian Marinuţ

Echipa Key Systemsro Ribiţa a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a V-a, seria a II-a, pe care l-a dominat cu autoritate de la un capăt la altul şi a primit trofeele şi tricourile de învingători. În seria I a Ligii a V-a, Cetate Răchitova a trecut pe primul loc în urma penultimei etape şi are mari şanse de a fi câştigătoarea sezonului. Învingătoarele din cele două serii se vor întâlni într-un meci care să desemneze campioana Ligii a V-a.
Succes cu şapte puncte avans
Key Systemsro Ribiţa a câştigat 13 dintre cele 18 meciuri disputate, a avut două remize şi a suferit doar trei înfrângeri, fiind lidera clasamentului aproape întreg sezonul. Cu 41 de puncte acumulate, trupa antrenată de Radu Filipaş şi susţinută de firma Key Systemsro din comuna Ribiţa a avut şapte puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Berianul Beriu. Tehnicianul grupării campioane consideră că unitatea grupului şi experienţa unor jucători veniţi de la Liga a IV-a au fost reţeta succesului. Întreg lotul echipei din Ribiţa a primit tricourile şi trofeele de campioni din partea conducerii clubului şi a AJF Hunedoara, duminică, la finalul partidei din ultima etapă cu Unirea Veţel. „Faptul că suntem uniţi ca o familie, majoritatea fiind colegi de serviciu, a fost atuul nostru în multe partide. O contribuţie importantă a avut şi experienţa celor patru jucători – Dorin Ştefan, Ovidiu Duma, Adrian Achim şi Dorin Vlad – veniţi de la Zarandul Crişcior, dar şi eficienţa căpitanului şi golgheterului echipei Claudiu Cioară. Între remarcaţi vreau să-l menţionez şi pe Ionuţ Filipaş, care la doar 16 ani şi două luni, este unul dintre titularii incontestabili ai echipei. Pe lângă eforturile şi munca jucătorilor, nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul firmei Key Systemsro şi a primarului comunei Ribiţa, Ioan Faur”, a spus antrenorul Radu Filipaş.
Rocadă în seria a II-a
Lupta acerbă pentru primul loc din seria a II-a a Ligii a V-a are o nouă favorită după disputarea meciurilor din penultima etapă. Măgura Pui, care a fost lideră tot returul, a picat pe locul doi, după înfrângerea, 2-3, suferită duminică, în meciul din deplasare cu Dacia Boşorod. Profitând de pasul greşit al rivalilor, Cetate Răchitova a revenit pe primul loc, după victoria 5-1, obţinută în deplasare cu Agrocompany Băcia, şi are prima şansă la câştigarea campionatului. În ultima etapă, ambele grupări joacă pe teren propriu după următorul program: Măgura 2010 Pui – Agrocompany Băcia (locul 5); Cetate Răchitova – Unirea Gen. Berthelot (locul 3). În cazul unor previzibile victorii ale celor două fruntaşe, Cetate Răchitova va rămâne campioană, având cu un punct mai mult decât adversara sa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.