Un tâlhar şi-a muşcat victima de ureche şi mână

26 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tânărul de 22 de ani, din Orăştie, aproape că i-a smuls cu dinţii lobul urechii celui pe care a vrut să-l tâlhărească. Victima sa, un pen­sionar din localitate, a avut nevoie de circa o săptămână de îngrijiri medicale pen­tru a-şi reveni.
Atacul tânărului a avut loc pe timp de noapte pe o stradă din Orăştie, la finele anu­lui trecut, iar anchetatorii au stabilit că şi-a acoperit faţa cu o mască şi l-a atacat pe pen­sionar cu gândul să-i ia banii. A luat decizia de a tâlhări pe cineva după ce şi-a cheltuit toţi banii la aparatele de poker.
„În acest context, inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată prin spate, a prins-o cu mâinile de gât şi a doborât-o la pământ, a continuat să strângă persoana vătămată cu mâinile de gât, timp în care i-a cerut să-i dea banii pe care îi avea asupra sa, ameninţând-o cu moartea. În încercarea de a scăpa de incul­pat, persoana vătămată a intenţionat să-i introducă degetele în ochi, moment în care a fost muşcată de inculpat de pavilionul urechii stângi şi de degetul mijlociu al mâinii drepte”, se arată în rechizitoriu.
Un localnic a auzit strigătele de ajutor ale bă­trânului şi a reuşit să-l pună pe fugă pe tâlhar. ”Martorul l-a urmărit pe autor şi a reuşit să-l ajungă în zona spitalului vechi din Orăştie şi l-a întrebat dacă i-a sustras per­soanei vătămate vreun bun, ocazie cu care a realizat că îl cunoaşte din vedere. Autorul i-a răspuns că nu a sustras nici un bun de la persoana vătămată”, au reţinut magistraţii. Roland Ştefan, de 22 de ani, din Orăştie, a fost judecat pentru infracţiunea de tentativă la tâlhărie calificată şi condamnat de Ju­de­cătoria Orăştie la doi ani de închisoare cu suspendare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ordin de protecţie pentru concubinul agresor

Individul nu s-a putut abţine de la ame­ninţări nici la judecată, unde fosta lui iubită l-a reclamat pentru a cere...

Maşina fără acte, şoferul fără permis, lemnul posibil tăiat ilegal

Asta au constatat poliţiştii din comuna Pui după ce au oprit pentru control, pe DC 64, în satul Galaţi, un...

Amendaţi pentru pescuit ilegal

O acţiune pe Râul Mureş a jandarmilor din judeţul Alba s-a soldat cu amenzi de aproape 3000 de lei. Printre...

Închide