Un profesor devean, lector la Școala Federală de Antrenori

Profesorul Marius Sîrbu (foto), cadrul didactic cu specializare fotbal la Liceul cu Pro­gram Sportiv din Deva, a fost cooptat de către conducerea Școlii Federale de An­tre­nori, în calitate de lector pentru per­fec­ționarea antrenorilor care participă la licențele UEFA A și B din România.
Tânărul profesor din Deva va preda la Școa­la Federală de Antrenori alături de mai cunoscuții Răzvan Rotaru, Aurel Țicleanu, Gabriel Manu, Alin Hancaș, Dumitru Barbu și de directorul școlii, Lucian Burchel. Ma­rius Sârbu va răspunde de formarea an­tre­no­rilor din zona de centru nord a României.
Menționăm că Școala Federală de An­tre­nori are o structură nouă de organizare ca și Academie Națională.
Pe de altă parte, la începutul acestei luni, patru sportivi legitimați la Clubul de karate Pantera Neagră din Petroșani au participat la Stagiul Național de pregătire pentru Arbitri și Antrenori.
Denisa Lăscău, Crina Buburuz, Anemona Nagy și Alexandru Molnar au trecut toate tes­tele organizate de către Federația Ro­mână și au fost promovați în corpul național de arbitri, urmând să oficieze la toate la com­petițiile naționale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.