Kaiac-canoe. România, medalie de aur la Mondialele de la Bascov

România a încheiat Campionatele Mon­dia­­le de kaiac-canoe maraton, seniori, ti­ne­ret şi juniori, care s-au desfășurat la fi­nalul săp­tămânii trecute pe pista artificială de la Bascov, cu o singură medalie, una de aur cu­ce­rită de fraţii Adrian şi Victor Stepan (am­bii lansați în marea performanță de la CSN Hunedoara), în proba de canoe dublu juniori.
Ungaria s-a impus detaşat în clasamentul pe medalii, cu 11 de aur, 10 de argint şi 2 de bronz, urmată de Danemarca, 3-2-1, Ucraina, 2-0-2, Spania, 1-3-3, Franţa, 1-0-2, Por­tu­galia, 1-0-1, iar România a ocupat locul şapte, la egalitate cu Rusia.
Sâmbătă, la kaiac simplu juniori, Alexandru Hanceriuc s-a clasat pe locul 28 , iar Roland Kupas a fost pe locul 33. La canoe simplu feminin, Tania Vîrîjac a ocupat locul 15 .
Duminică, în proba de kaiac dublu juniori, Roland Kupas şi Nicuşor Stoian au ocupat locul 21, Augustin Trifon şi Georgel Bărăgău au încheiat pe 10 la canoe dublu seniori , în timp ce Mălina Trifescu şi Ionela Prună au ter­minat pe 15 la kaiac dublu senioare .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.