Un pas înainte pentru cei din Cartierul Grigorescu

11 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Pentru că au rămas aproape izolaţi de restul oraşului, devenii care locuiesc Peste Linii au cerut să aibă transport local şi în Cartierul Grigorescu. De aceea, consilierii locali din Deva s-au întrunit vineri într-o şedinţă pentru a aproba şi acest proiect de hotărâre.

”În cursul acestei săptămâni (n.r.-săptămâna trecută) am făcut o vizită de lucru în Cartierul Grigorescu, unde am discutat cu aproximativ 100 de persoane. Acestea mi-au spus că este foarte dificil să ajungă de acasă în oraş. Am căzut de acord să înfiinţăm un nou traseu pentru transportul local, de aceea am avut nevoie de votul aleşilor locali. De luni sau marţi, cei din Grigorescu vor putea folosi transportul local în cartierul lor. Am discutat şi cu taximetriştii, deoarece ni s-a reclamat că aceştia nu fac curse şi în acel loc. Am înfiinţat, de asemenea o staţie, un punct pentru taxiuri în acest cartier”, a declarat primarul Florin Oancea, la finalul şedinţei de Consiliu Local de vineri, 9 noiembrie 2018. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    ce pas inainte cand primarul Florin Oancea a zis ade curand ca nu mai are bani deva de pasaj subteran pietonal si pentru masini doar de unul pe deasupra?rusine Florine!ai promis devenilor, acum dai inapoi? cum crezi ca ma pupi voturi pentru noul mandat , cand tu le tragi tepe?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jandarmii hunedoreni – acţiune de ecologizare la Cinciş

În decurs de câteva ore, militarii au adunat sute de saci cu deşeuri aruncate de cei care vin să se...

La Deva, a fost plantat Stejarul Marii Uniri

Pentru că în acest an sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, vineri, în zona scuarului dintre Muzeul Civilizaţiei...

Bulina neagră, 12.11.2018

Petru Farcaş, din municipiul Hunedoara Pentru că este acuzat că a bătut şi tâlhărit un pensionar de 70 de ani....

Închide