Un nou proiect câștigat de Consiliul Județean

Consiliul Județean Hunedoara a obținut o nouă finanțare nerambur­sa­­bilă prin PNRR. Este vorba de sediul Direcției pentru Protecția Copilului (foto), din vecinătatea gării din Deva, imobil care va fi reabilitat.
„Reparația și modernizarea se­diu­lui Direc­ția Generală de Asistență So­cială și Protecția Copilului Hunedoara situat în Municipiul Deva, Piața Gării, nr. 9A” – proiect depus și aprobat în cadrul apelurilor de proiecte PNRR, componenta 5 – Valul re­novării, axa 2: Renovarea ener­getică mo­derată sau apro­fun­dată a clădirilor publice. În cadrul pro­iectului vor fi realizate lu­crări de intervenție privind creșterea per­for­man­ței energetice a clădirii prin lucrări de rea­bi­li­tare termică a anvelopei, înlocuirea tâm­plă­riei exterioare existente, lucrări de rea­bi­litare termică a sistemului de încălzire și fur­ni­zare a apei calde de consum, precum și prin lucrări de reabilitare și mo­der­nizare a instalației de ilu­minat.
Valoarea proiectului este de 1.182.280 de euro”, a anunțat Laurențiu Nistor (foto), preșe­din­tele Consiliului Județean Hunedoara.