Actualitate

Au scos utilajele de deszăpezire pe șosele!

Firmele de deszăpezire au intervenit, ieri, pe mai multe drumuri judeţene din Hunedoara, unde au fost semnalate ninsori pe timpul nopţii, fiind vizate zone din Valea Jiului şi din partea centrală a judeţului.
Potrivit datelor Dispeceratului de iarnă al Consiliului Judeţean Hunedoara, în Valea Jiului au fost înregistrate solicitări de inter­venţii pe drumurile judeţene spre staţiunea Straja, din Masivul Vâlcan, Cabana Rusu, din Staţiunea Parâng, zonele Merişor-Dealu Babii şi Petrila-Jieţ.
De asemenea, în partea centrală a ju­deţului Hunedoara s-a intervenit în zona co­munelor Brănişca, Şoimuş, Blăjeni, Gelmar, dar şi în Ţinutul Pădurenilor, în comuna Lunca Cernii. „Având în vedere evoluţia meteo, le recomandăm condu­că­torilor auto să nu plece la drum cu maşina neechipată de iarnă. Pentru prevenirea blocajelor în trafic este nevoie de cau­ciu­curi potrivite sezonului rece şi lanţuri”, au precizat reprezentanţii Dispeceratului de iarnă.
CJ Hunedoara a reînfiinţat, în acest an, dispeceratul de iarnă, astfel că şoferii pot semnala toate problemele apărute în trafic pe drumurile judeţene la numărul de te­le­fon 0737.553.971, disponibil non-stop. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura