Un nou egal pentru Naţionala olimpică în joc amical

Echipa olimpică de fotbal a României a ter­mi­nat la egalitate meciul amical susţinut cu for­maţia similară a Arabiei Saudite, 0-0, la Mogo­şoaia.
Cele două echipe calificate la JO de la Tokyo au încheiat la egalitate şi sâmbătă, tot la Mogoşoaia, 1-1.
În prima repriză, Sîntean a reluat slab din 11 metri, după o recuperare a lui Raţiu (min. 8). Apoi, Vali Gheorghe nu a reuşit să reia din apro­piere centrarea ideală a lui Sîntean (10). Sau­diţii au avut şi ei momente bune, o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă (23) şi un şut slab, pe jos şi pe centrul porţii, respins de Marin (29).
Raţiu a şutat din voleu, dar un fundaş oa­sp­e­te a respins în corner, la ultima ocazie notabilă a primei reprize (40).Cea mai mare ocazie din re­­priza secundă a fost ratată de Valentin Gheorghe, singur cu portarul (55). Şi saudiţii au irosit o ocazie bună în minutele adiţionale, şutând peste poartă din doar câţiva metri, după o minge respinsă de portar.
România a început cu M. Popa – Raţiu, Paş­canu, Ghiţă, Fl. Ştefan – M. Marin, M. Dulca – Sefer, A. Ciobanu, V. Gheorghe – Sîntean. Au mai jucat: G. Ganea, I. Gheorghe, A. Chindriş, Al. Dobre, R. Deaconu, T. Băluţă, R. Grigore şi Ed. Florescu.
Selecţionata olimpică a României s-a reunit la 30 iunie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.
Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucă­torii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Din cei 18 jucători plus 4 rezerve, maximum 3 pot fi peste limita de vârstă.
România face parte din Grupa B la Jocurile Olimpice, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.