Un mort şi un rănit grav în urma unui accident rutier

Un tânăr de 25 de ani, din Petrila, a decedat iar altul este în stare gravă la Spitalul Municipal Lupeni. Cei doi au intrat cu o dubiţă într-un stâlp de electricitate.
Accidentul rutier a avut loc, ieri dimi­neaţă, pe DN 66A, între Vulcan şi Lupeni, în zona termocentralei de la Paroşeni, unde o autoutilitară a ieşit de pe drum şi a izbit un stâlp de electricitate. Impactul a fost deosebit de violent, iar şoferul, un tânăr de 30 de ani, din Petrila, a fost pro­iec­tat prin parbriz în afara maşinii. Pasa­gerul din dreapta de 25 de ani, tot din Petrila, a fost pur şi simplu strivit între con­strucţia din beton şi cabina autovehic­u­lu­lui. Pompierii militari din au fost nevoiţi să folosească echipamentele de descarce­rare şi un excavator aflat în zonă pentru a-l extrage dintre fiare. ”Echipele au găsit în auto­utilitară un tânăr de 25 de ani inconştient şi încarcerat. Şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni.
Concomitent cu operaţiunile de des­carcerare, personalul medical al SAJ şi pa­ramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul”, a informat ISU Hunedoara. Din păcate, după circa o oră de eforturi ale paramedicilor, pasagerul a fost declarat decedat. La faţa locului nu au fost descoperite urme de frânare iar după avariile produse la vehicul, şoferul ar fi avut viteză foarte mare. Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs accidentul rutier, dacă o defecţiune tehnică l-a determinat pe şofer să piardă direcţia ori neatenţia la volan. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înarmaţi cu toporul, încercau să fure caloriferele unei şcoli

Trei indivizi au fost descoperiţi de poliţiştii locali din municipiul Petroşani, în timp ce încercau să fure caloriferele unei şcoli

Magistrat uluit de dispreţul faţă de lege al unui tânăr

I s-au acordat mai multe şanse de a-şi executa pedeapsa primită pentru o serie de infracţiuni cu violenţă. În loc

Zeci de amenzi pentru protestele anti-mască

Sancţiunile contravenţionale au fost date de jandarmi celor care au încălcat normele în cadrul manifestaţiilor de protest. „Până în momentul

Închide