Un jandarm, aflat în timpul liber, a prins trei hoţi în flagrant

Un jandarm aflat în timpul liber l-a recu­noscut pe un infractor recidivist, care era însoţit de alţi doi suspecţi. Aceştia duceau cu o roabă bunurile pe care le furaseră dintr-un ga­raj, dar pe care le-au ”camuflat” cu o pătură.
Militarul i-a urmărit o perioadă prin Petro­şani şi apoi i-a luat la întrebări. ”Com­por­ta­mentul celor trei bărbaţi i-a dat de bănuit jan­darmului, care a continuat să îi supra­ve­gheze, iar după câteva străzi i-a inter­cep­tat. Atunci a recunoscut unul dintre bărbaţi, cu­nos­cut cu antecedente penale şi a con­sta­tat că bunurile transportate sunt fu­rate. Jan­darmul a informat colegii aflaţi în ser­viciu, în mod discret, şi a încercat, prin dis­cuţii purtate cu cei trei bărbaţi, să îi ţină pe loc până la sosirea echipajului de jandarmi. Având în ve­dere că bărbaţii doreau insistent să plece, jan­darmul şi-a declinat calitatea, solicitându-le să rămână în acel loc. Dându-şi seama că au fost descoperiţi, cei trei bărbaţi au fugit, unul dintre ei fiind reţinut de jandarm şi pre­dat colegilor aflaţi în ser­viciu, care au sosit în scurt timp”, infor­mează IJJ Hunedoara.
Jandarmii au descoperit că suspecţii au forţat uşa unui garaj, folosind un cleşte, de unde au furat un aparat de sudură şi mai multe obiecte metalice. Bunurile au fost îna­poiate proprietarului, iar suspectul reţinut de jandarm a fost predat Poliţiei muni­ci­piului Petroşani pentru continuarea cerce­tărilor. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare