Tânărul care a violat o fată cu dizabilităţi stă cinci ani în puşcărie

Decizia luată de completul de judecată al Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă. Magistraţii au respins apelul făcut de tânărul din Deva.
Ovidiu Cionca a fost trimis în judecată pen­tru viol şi condamnat de Judecătoria Deva la o pedeapsă de 5 ani închisoare, faptă comisă în vara anului 2019. Tot­odată, magistraţii l-au obligat la plata su­mei de 20.000 lei, cu titlu de daune mo­rale către tânără. Cionca a făcut apel la sentinţă, iar Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins acţiunea în ultimele zile ale anului trecut. Magistraţii au considerat că apelul făcut de bărbat este nefondat.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 29 de ani, din Deva, a obligat o tânără de 19 ani să întreţină raporturi sexuale cu el în scara unui bloc din capitala judeţului. Acesta a profitat de faptul că tânăra are un dis­cer­nământ limitat, a acostat-o pe faţă şi i-ar fi propus să se plimbe, iar apoi a profitat de ea. Cionca a dispărut imediat după comi­terea faptei, dar fost prins şi arestat pre­ventiv după circa jumătate de an de la co­miterea infracţiunii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare