Un hunedorean s-a împuşcat în cap în Spania

22 februarie 2011 | 8 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

Andreea Lazăr

Un interlop hunedorean s-a împuşcat în cap, la sfârşitul săptămânii trecute, în Spania. Potrivit presei spaniole, totul s-a petrecut în timp ce hunedoreanul se afla la volanul unei maşini, pe şoseaua 634, între Gama şi Cicero.

Ruleta rusească l-a omorât
Constantin Radu (foto), cunoscut sub porecla „Costa Ţăranul”, avea 33 de ani şi era din satul Leşnic. Hunedoreanul lucra ca agent de pază la un club de noapte din Spania. În momentul în care s-a împuşcat, tânărul îi explica unui prieten, pasager în maşină, regulile unei rulete ruseşti la care tocmai participase. Jurnaliştii spanioli scriu că prietenul hunedoreanului a tras frâna de mână a maşinii, imediat după ce românul s-a împuşcat. Din declaraţiile acestuia reiese faptul că tânărul nu a ştiut că pistolul este încărcat.
„La faţa locului s-au deplasat efective ale Poliţiei Judiciare ale Gărzii Civile, care au luat mostre ale autovehiculului şi, deşi în principiu, cele întâmplate sunt considerate a fi o moarte accidentală, „nu se exclude nici o variantă“, au spus surse din Garda Civilă”, scriu jurnaliştii spanioli.
Cadavrului românului i se va realiza o autopsie, pentru ca poliţiştii să afle mai multe amănunte despre cum a murit acesta, momentan existând doar versiunea singurului martor, tânărul care se afla în maşină, pe locul din dreapta.
Apropiaţi ai lui Constantin Radu spun că acesta era cunoscut în lumea interlopă a Devei, fiind un prieten al lui Cornel Crâznic, zis „Mărgan”.
În timp ce unii spun că hunedoreanul nu avea nici o legătură cu interlopul, alţii susţin că acesta a fost omorât pentru că şi-a pierdut protecţia în mometul în care „Mărgan” a fost reţinut şi extrădat în România.

Loading...

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. i spune:

  Andreuta, ai stofa de ziarista. Printr-o simpla asociere neconfirmata cu un interlop il facusi si pe subiectul tau interlop. Ai grije sa nu te dea familia lui in judecata.

 2. maria spune:

  lasati familia in pace si costa sa fie acolo unde e sa fie linistit vedetiva de traba voastra

 3. maria spune:

  lasati familia in pace si

 4. masacru spune:

  in loc sa va certati mai bn a-ti zice dumnezeu la-l ierte:(:(:(

 5. ioanna spune:

  niciodata nu o sa aflam adevarul despre moartea sa dar cei care in cunosc si il iubesc o sa si-l amintesca mereu.El v-a ramane mereu prinrte noi si-n inimile noastre.D-zeu sa-l odihnesca pe Costa al nostru……

 6. legionaru spune:

  sar putea so musti papusa ca lai facut interlop ai prea multi bani de dat si de scapat nu o sa scapi.dumnezeu sal ierte.

 7. gabriela spune:

  sincere condoleante familiei si speram ca se va afla tot adevarul sunt multe versiuni se scriu multe nu stim nici noi cei care suntem aici in SANTOÑA

 8. iri spune:

  de unde sti u ca era interlop?eu ce sa zic despre tine ca esti?mai bine iti vedeai de treaba ta…nu e bine ce ai scris despre prietenul meu,ai grija…grija mare fetitooo….ODIHNESTE-TE IN PACE CONSTANTINE!!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ce legătură este între noul PUG al Devei şi Taiwan Tower?

Arhitectul român Dorin Ştefan (foto), care a câştigat concursul internaţional pentru proiectarea unui turn de circa 350 de metri, ce...

Cornel Cornean rămâne liber

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au considerat că fostul primar al comunei Brănişca nu reprezintă un pericol public şi au decis cercetarea...

Cartierul Aeroport din Petroşani intră în reabilitare

Refacerea în totalitate a drumurilor şi trotuarelor din cartierul muncitoresc Aeroport din Petroşani, dar şi reabilitarea spaţiilor verzi, sunt pe...

Închide