Sport

Un grec va asigura poarta Şirinesei

Portarul grec Georgios Gakos este ultima achiziţie a celor de la ACS Şirineasa, gruparea ce îşi are sediul la Petroşani. Tânărul de 19 ani a lăsat liderul Ligii a II-a, Ripensia Timişoara, pentru că nu a primit un contract de profesionist la trupa de pe Bega.

Ripensia i-a oferit un contract infim
La 19 ani, Georgios Gakos a contribuit atât la promovarea Ripensiei Timişoara în Liga a II-a cât şi la clasarea acesteia pe primul loc al eşalonului secund după primele patru etape. De aceea, pe multă lume a surprins plecarea acestuia la ACS Şirineasa, coborând o treaptă. „Nu am fost respectat aşa cum ar trebui la Ripensia. Nu se poate spune că sunt fugar, deoarece nu am semnat nimic cu Ripensia. Era o ofertă de la Şirineasa care nu putea fi refuzată. Am primit vestea luni şi, totuşi, nu am răspuns imediat. Am vorbit cu cunoştinţele mele şi mi-au spus despre potenţialul lor şi că sunt serioşi. Ceea ce m-a făcut să accept este faptul că Ripensia nu m-a respectat aşa cum ar trebui. La începutul sezonului am întrebat dacă se poate să semnez un contract. După ce mi s-a făcut oferta nu mi-a convenit salariul pentru perioada de trei ani avansată. Am decis să nu semnez, dar le-am cerut două lucruri. Să pună pe cineva să ude terenul măcar pe zona de 16 metri şi să-mi ia echipament. Nu au udat terenul, iar echipamentul a fost luat datorită antrenorului Marius Pârva, care a insistat mult pe acest lucru şi căruia îi mulţumesc pentru tot”, a declarat Gakos pentru pressalert.ro.

Vine pe locul lui Mincă
Gakos a venit la Petroşani pentru a asigura poarta trupei patronate de Nicolae Sarcină, după ce negocierile cu Mihai Mincă nu au ajuns la nici un consens. Gakos a semnat un contract pe cinci ani cu ACS Şirineasa, a fost rezervă la debutul acesteia în noul sezon al Ligii a III-a şi are avantajul că este încă jucător Under 19, putând elibera o poziţie a jucătorilor de câmp. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura