Sport

Sorin Cornea: „Nu am crezut că mai putem pierde victoria!”

CNS Cetate a debutat în noul sezon cu o remiză spectaculoasă, 4-4 pe teren propriu cu Naţional Sebiş, fiind nevoită să se mulţumească cu un singur punct după ce a condus cu 4-1. Tehnicianul grupării alb-albastre, Sorin Cornea, a afirmat că, după ultimul gol marcat de echipă, nu se gândea că victoria mai poate fi ratată. În schimb, Alin Chiţa, antrenorul oaspeţilor, a dat dovadă de inspiraţie, introducând un jucător care a reuşit să marcheze de trei ori.

„Sunt mândru de echipa mea!”
Pentru un spectator neutru, duelul dintre CNS Cetate Deva şi Naţional Sebiş, încheiat cu un 4-4 de poveste, a fost unul cu adevărat spectaculos. Cei doi antrenori au trăit însă partida la cote maxime, senzaţia la final fiind că nici unul nu a fost mulţumit de rezultat. „Am construit o echipă frumoasă, tânără, căreia i-am şi spus că singurul adversar suntem noi înşine. Înainte de meci, nimeni nu a crezut în noi, iar acum, după finalul său, toţi regretă că nu am câştigat, iar eu, cel mai mult. Îmi pare rău că nu am mai avut putere de concentrare, poate e de vină şi partida de marţi din Cupă. Dar, chiar sunt mândru de echipa mea, de cum a luptat pe teren. Au fost greşeli din neatenţie, poate şi lipsă de valoare, dar o să mai lucrăm la asta. La 4-1 nu am crezut că putem scăpa victoria. Poate tinereţea şi siguranţa scorului de 4-1 ne-a făcut ca în final să ne mulţumim doar cu un punct”, a spus Sorin Cornea, antrenorul lui Cetate Deva.

Dan, apt peste două săptămâni
Pe de altă parte, conform tehnicianului devean, mijlocaşul Alexandru Dan va fi apt de joc abia peste două săptămâni, acesta nefiind pus la punct cu pregătirea fizică. În acelaşi timp, alb-albaştrii sunt aproape de a semna cu un nou jucător, mijlocaşul Adrian Bedea, 22 de ani. Acesta este originar din Deva şi a jucat ultima dată la Luceafărul Oradea, formaţie retrasă din Liga a II-a săptămâna trecută.

„Nu am venit să stau pe locul 10!”
Antrenorul lui Naţional Sebiş, Alin Chiţa, a afirmat după duelul de la Deva că echipa sa a făcut cadou adversarilor cele patru goluri, dar trupa arădeană va arăta mai bine în viitoarele etape şi va lupta pentru promovare. „Mă aşteptam la altă desfăşurare de forţe, dar păcătuim foarte mult în anumite momente. Avem multe greşeli personale, ele ne-au costat azi patru goluri. Când faci cadou patru goluri, este greu să revizuieşti toată strategia. Pozitivă este doar capacitatea noastră de a reveni. Suntem o echipă într-o continuă organizare, am adus 16 jucători noi în vară şi se vede că nu suntem omogeni din punct de vedere al jocului. Dacă marcam noi la bara lui Vereş, puteam avea 2-0 şi uşor-uşor ne desprindeam pe tabelă. Dar, de aceea e fotbalul frumos, noi am primit goluri, am revenit, a fost o partidă atractivă pentru spectatori, dar eu am avut pulsul 500. Am plecat la 600 de kilometri departe de casă pentru a face treabă, nu să stau pe locul 10. Dar, sunt convins că odată cu trecerea etapelor punem la punct jocul colectiv şi pe viitor să evităm greşelile de genul celor de astăzi”, a spus Alin Chiţa. În etapa viitoare, Naţional Sebiş o va întâlni pe teren propriu pe ACS Şirineasa, gruparea ce îşi are fieful la Petroşani, ambele echipe având drept obiectiv promovarea. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura