Actualitate

Un copil de 7 ani a căzut dintr-un telescaun în staţiunea Straja. Victima a fost transportată la spital

Un copil de 7 ani a căzut luni dintr-un telescaun pe una din pârtiile din sta­ţiunea Straja, băiatul fiind trans­por­tat ulterior, cooperant şi conştient, la Centrul de Primiri Urgenţe al spi­talului din Lupeni.

A acuzat dureri
Potrivit şefului Serviciului Public Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, copilul a căzut accidental din telescaun, de la o înălţime de circa 4-5 metri, cau­zele incidentului urmând să fie inves­ti­gate de către specialişti.
„Nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul. Copilul a acuzat dureri din cauza traumatismelor su­fe­rite şi a fost transportat la spitalul din Lupeni pentru îngrijiri şi investigaţii medicale”, a precizat şeful Salvamont Hunedoara. Victima a fost preluată de pe pârtie de un echipaj al Salvamont Lupeni-Straja, care i-a acordat primul ajutor, după care copilul a fost preluat de o ambulanţă SMURD. „Copilul era conş­tient şi cooperant. Acuza dureri lom­bare. A fost preluat de la punctul Salvamont din Straja şi transportat la spitalul din Lupeni pentru investigaţii me­dicale”, a menţionat purtătorul de cu­vânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura