Un apreciat medic brădean a decedat din cauza COVID-19

28 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

O persoana tine in mana o lumanare aprinsa, in noaptea de Inviere, la Catedrala Mitropolitana “SF.Parascheva” din Iasi, duminica, 5 mai 2013. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Un apreciat medic din municipiul Brad a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Marinela Feier (70 de ani) de la Spitalul Municipal Brad, a decedat în cursul serii de luni la un spital din Cluj-Napoca.

”Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă la secţia ATI a unui spital clujean, a pierdut, în seara zilei de 27 aprilie, lupta cu necruţătorul COVID-19. A fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, dar mai ales un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace“, a scris primarul din Brad pe pagina sa de Facebook.
Medicul Marinela Feier avea doctoratul în medicină, a doua specializare ca gastroenterolog şi ar fi urmat să iasă la pensie la 1 mai. A condus secţia Medicină Internă la spitalul din Brad până la vârsta de 65 de ani, iar pentru că avea doctoratul în medicină, a putut să-şi continue activitatea până la 70 de ani. Acesta este al treilea caz în care un medic din ţara noastră îşi pierde viaţa din cauza noului coronavirus. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrurile merg tot mai bine la spitalul devean

Lucrurile merg din bine în mai bine la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva de când avem conducere militară.

Bulzeştii de Sus: s-a dorit ca sănătatea să fie la un click distanţă

Primarul din Bulzeştii de Sus are un mare regret legat de un proiect care ar fi fost tare bine să...

Băiţa: activitate normală, dar cu măsuri de precauţie

Pe toată durata stării de urgenţă, activitatea administraţiei publice din Băiţa se desfăşoară în regim normal, dar cu respectarea unor...

Închide