ActualitateFlash

Ultraşi încătuşaţi înaintea meciului dintre Corvinul şi Poli Timişoara

Mai mulţi ultraşi au fost reţinuţi de forţele de ordine, la Hunedoara. Meciul amical de fotbal dintre Corvinul şi Politehnica Timi­şoara a fost precedat de incidente.
Ieri, pe Stadionul “Michael Klein”, din muni­cipiul Hunedoara, a fost mai întâi o bătaie, iar apoi meciul de fotbal amical dintre Corvinul Hunedoara şi Politehnica Timişoara.
Doi suporteri timişoreni care au venit la meci împreună cu galeria oaspeţilor au fost încătuşaţi de poliţişti şi jandarmi şi urcaţi în autospeciala Jandarmeriei, arată imaginile video surprinse în faţa arenei.
„Meciul urma să înceapă şi ei nu au reuşit să intre în stadion, aşa că au încercat să ajungă prin intrările pe care nu aveau acces. Nu au fost lăsaţi şi au început să împingă şi să arun­ce cu sticle. Un poliţist a dat cu spray să îi dis­perseze, apoi au început să fie violenţi. Au fost îndrumaţi în cele din urmă spre o altă intrare a stadionului”, a precizat un martor ocular al incindentelor. Alţi martori susţin că incidentele au avut loc între suporteri.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara, o altercaţie, în care nu au fost implicaţi jandarmii, a avut loc în faţa stadionului. Forţele de ordine au in­ter­venit, iar trei persoane au fost preluate şi duse la sediul Poliţiei, unde au fost sancţio­nate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura