Ultima etapă a turului Ligii a V-a s-a jucat doar pe jumătate

6 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

2-liga-a-v-a-6-decembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Etapa a XV-a din cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean, programată în finalul săptămânii trecute, şi-a disputat doar patru din cele opt partide. Trei din duelurile care nu s-au jucat au fost amânate pentru primăvara lui 2017 iar un meci are şanse să fie decis la „masa verde”.

Reiau „joaca” la primăvară
Partidele Santos Boz – Sargeţia Bretea Română şi Dacia Orăştie – Dacia Boşorod au fost amânate, cu acordul tuturor cluburilor, pentru primăvara lui 2017, din cauza terenurilor impracticabile. Tot atunci se va disputa şi meciul CSM Mihai Viteazul Vulcan – CS Ghelari, care nu s-a putut desfăşura duminică, din acelaşi motiv. În schimb, la duelul AS Sântămăria Orlea – Cerna Luna Cernii, programat la Bretea Română pentru că echipa de lângă Haţeg are terenul suspendat, oaspeţii nu s-au prezentat la joc iar rezultatul ar putea fi stabilit la „masa verde”, cu 3-0 în favoarea gazdelor.

Măgura Pui încheie în fruntea clasamentului
În cele patru partide jucate din ultima rundă a turului s-au consemnat trei victorii ale gazdelor şi una a oaspeţilor. Astfel, singurul succes al echipelor vizitatoare a fost obţinut de Măgura Pui, care s-a impus la Ilia cu 3-1. Trupa din Pui încheie astfel prima parte a campionatului pe primul loc, cu cinci puncte avans în faţa Daciei Orăştie, care are însă un meci mai puţin disputat. Berianul Beriu s-a impus clar pe propriul teren, învingând cu 6-2 pe Zarandul Crişcior, dar scorul rundei l-a realizat Mureşul Pricaz, care a învins tot în propriul fief pe Agrocompany Băcia, scor 7-1. Cel mai echilibrat meci al etapei s-a jucat între Ponorul Vaţa şi Victoria Dobra, echipa gazdă impunându-se cu 3-2.

AS Sântămăria Orlea, pedepsită de Comisia de Disciplină
Amânată în prima fază, decizia Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Hunedoara în privinţa partidei AS Sântămăria Orlea – Măgura Pui, întreruptă în minutul 71, a fost făcută publică săptămâna trecută. Astfel, rezultatul din acel meci a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Măgura Pui. AS Sântămăria Orlea a fost amendată cu 200 de lei pentru neasigurarea protecţiei jucătorilor şi oficialilor, interzicându-i-se să organizeze partide pe propriul teren timp de o etapă. De asemenea, antrenorul secund al grupării din Sântămăria Orlea, Alin Purece, a primit 16 etape de suspendare şi o amendă de 1.000 de lei pentru lovirea cu palma a arbitrului asistent.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Memorialul Valentin Carasiniu” a fost adjudecat de clubul gazdă

A cincea ediţie a tradiţionalului concurs de lupte „Cupa Cetăţii – Memorialul Valentin Carasiniu” a fost o reuşită atât din...

Elevă din Orăştie, dispărută de două zile

O elevă de 14 ani din Orăştie este căutată de două zile de familia ei. Maria Ionela Pădurean (foto) nu...

Au primit salariile după ce s-au blocat în subteran

Protestul spontan declanşat de minerii de la exploatările de huilă Paroşeni şi Uricani, unde 360 de oameni s-au autoblocat în...

Închide