„Memorialul Valentin Carasiniu” a fost adjudecat de clubul gazdă

6 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

1-lupte-6-decembrie-pagina-11A cincea ediţie a tradiţionalului concurs de lupte „Cupa Cetăţii – Memorialul Valentin Carasiniu” a fost o reuşită atât din punct de vedere al organizării cât şi al rezultatelor pentru CNS Cetate Deva. Luptătorii deveni au obţinut un număr de 33 de medalii iar clubul din reşedinţa judeţului s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe echipe.

Opt cluburi participante
Organizată în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret  (DJST) Hunedoara şi câţiva sponsori, a cincea ediţie a „Cupei Cetăţii – Memorialul Valentin Carasiniu” a strâns la start peste 150 de sportivi de la opt cluburi din ţară. Luptătorii de la CNS Cetate Deva au făcut legea pe saltea, urcând de 33 de ori pe podium. De la clubul gazdă au participat sportivi pregătiţi de patru antrenori, şi anume Suraj Moravan, Cosmin Văcăraşu, Partenie Matei şi Doru Ailincăi, fiecare tehnician având elevi care au cucerit medalii.

Devenii, pe podium la fiecare categorie
Astfel, de la grupele antrenorului Suraj Moravan au urcat pe podium Sorana Moravan (locul 1), Iulia Alexa, Ariana Indrieş (ambele pe locul 2), Ana Preda şi Ana Micu (ambele pe locul 3) la feminin, precum şi Cristi Bezercu, Samuel Ciocan, Sergiu Avădanei (toţi pe locul 2), Laurenţiu Ursa, Laurenţiu Logojan, Eduard Draia, George Draia, Marius Scornea, Robert Panta, Darius Toth şi Remus Drăgan (toţi pe locul 3), la masculin. Cosmin Văcăraşu i-a avut pe podium pe Marius Mihoci (locul 1), Gabriel David (locul 2), Flavius Stoian şi Dragoş Ciubucă (ambii pe locul 3).
De la grupa lui Partenie Matei au urcat pe podium Andrei Berchi (locul 1), Gabor Marco şi Denis Dragoş (ambii pe locul 2) iar sportivii pregătiţi de Doru Ailincăi care au obţinut medalii au fost Daniela Mercaş (locul 1), Andrea Manea şi Maria Iara (ambele pe locul 2) la feminin precum şi Alexandru Tamaş, Răducu Cojocaru (ambii pe locul 1), Cătălin Guga, Ştefan Bartalics, Denis Pânzariu (toţi pe locul 2), Mario Iara şi Denis Dordea (ambii pe locul 3), la masculin. În clasamentul pe cluburi, CNS Cetate Deva a ocupat prima poziţie, urmat pe podium de CSM Oneşti, CSŞ Hunedoara şi Inter Petrila, ultimele două împărţind locul 3. În cadrul concursului a fost acordat şi un premiu special, sportivei Ana Maria Nechifor (CSM Oneşti), din partea lui Ciprian Ungureanu, un susţinător al luptelor, din Piteşti.

„Acest sport frumos este încă iubit!”
Antrenorul devean Suraj Moravan s-a declarat extrem de mulţumit de desfăşurarea acestei tradiţionale întreceri, ajunsă la al cincilea episod, dorind să mulţumească tuturor susţinătorilor pentru sprijinul acordat. „A fost a cincea ediţie a acestui memorial, una foarte reuşită. Vreau să mulţumesc pentru sprijin domnului Adrian Liga, directorul de la CNS Cetate Deva, lui Marius Simina, de la DJST Hunedoara şi tuturor celor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea lui. Mă bucură faptul că au fost mulţi copii şi văd că încă acest sport frumos este iubit. Sper ca pe viitor să avem mai mult sprijin şi din alte părţi, pentru că sunt mulţi copii pentru care, şi o mică atenţie contează”, a spus Suraj Moravan. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevă din Orăştie, dispărută de două zile

O elevă de 14 ani din Orăştie este căutată de două zile de familia ei. Maria Ionela Pădurean (foto) nu...

Au primit salariile după ce s-au blocat în subteran

Protestul spontan declanşat de minerii de la exploatările de huilă Paroşeni şi Uricani, unde 360 de oameni s-au autoblocat în...

Tâlharul din Braşov şi instigatorul său, arestaţi

Tânărul de 18 ani, din Braşov, care a jefuit o femeie în plină stradă şi instigatorul său, un devean de...

Închide