EvenimentFlash

Ulpia Shopping Center, prădat de hoţi

Sorina Popa

Complexul Comercial Ulpia Shopping Center, din centrul municipiului Deva, a fost prădat în noaptea de sâmbătă spre duminică, hoţii rămânând peste noapte în incinta magazinului.

Au furat bijuterii
Ieri dimineaţă, când s-a deschis complexul comercial, lucrătorii de acolo au avut parte de o surpriză neplăcută. Peste noapte, hoţii dăduseră năvală în complex. Una dintre uşile de acces dinspre scările laterale au fost sparte, iar pe jos era o dâră de sânge. Vânzătorii nu au mai stat pe gânduri şi au sunat la Poliţie.
Potrivit anchetatorilor, se pare că hoţii au înnoptat în magazin, ascunzându-se în dulapurile depozitate pe scările de acces, una dintre firmele care funcţionează în acel loc renovându-şi spaţiul. În aceste condiţii, după ce sâmbătă seara complexul comercial Ulpia Shopping Center a fost închis, hoţii au rămas pe casa scărilor care dau spre Ulpiţa. Au ieşit din dulap, apoi au spart geamul uşii, intrând în spaţiul de la etajul întâi, de unde au început să fure. Nu au pierdut vremea, concentrându-se pe bijuteriile de la standul firmei Milano Gold. Potrivit poliţiştilor, patronul firmei a declarat că unele bijuterii se aflau în sertare, iar altele într-un seif. Spărgătorii au furat doar obiecte care se aflau în sertare, neatingându-se de cele din seif. Mai mult ca sigur, unul dintre hoţi (n.r. – anchetatorii nu cunosc deocamdată dacă sunt unul sau mai mulţi), când a spart geamul uşii, s-a zgâriat, de unde şi dâra de sânge lăsată pe pardoseală. Cu bijuteriile la ei, hoţii au reuşit să părăsească magazinul pe scara de incendiu.

Paznicii nu au auzit nimic
Deşi Ulpia Shopping Center este păzit, agenţii de pază nu au auzit nimic în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ca atare, misiunea oamenilor legii este îngreunată. Poliţiştii deveni au audiat, ieri, zeci de persoane, vânzători, patroni, care pot să le furnizeze informaţii legate de autorii spargerii. Deocamdată, reprezentanţii fiecărei firme care funcţionează acolo îşi fac inventarul, ca să se poată afla ce s-a mai furat, în afară de bijuteriile de la Milano Gold. Patronul bijuteriei a fost audiat şi el aseară. Până în prezent, nu se ştie care este valoarea obiectelor sustrase. Anchetatorii speră să fie ajutaţi în prinderea spărgătorilor şi de imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura