UEFA discută cu Federaţia Maghiară de Fotbal pentru desfăşurarea Supercupei Europei

2 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) speră că Supercupa Europei, dintre Bayern Munchen şi Sevilla FC, va avea loc conform planificării, pe 24 septembrie, la Budapesta, în ciuda faptului că Ungaria şi-a închis graniţele din cauza creşterii numărului de infecţii cu coronavirus.
De la 1 septembrie, doar cetăţenii străini cu un motiv valid pot circula pe teritoriul Ungariei şi nu este clar care sunt condiţiile pentru iubitorii fotbalului şi pentru jucători.

„UEFA lucrează îndeaproape cu Federaţia Maghiară de Fotbal pentru a lua măsuri de a proteja sănătatea tuturor spectatorilor şi a participanţilor la joc”, a precizat UEFA.
„Condiţiile de intrare în Ungaria pentru diferite grupuri de persoane (jucători, parteneri, staff, media şi fani) sunt parte a discuţiei”, a mai menţionat UEFA.
UEFA nu va risca nimic în ceea ce priveşte siguranţa per­soa­nelor. Iniţial, Supercupa care opune câştigătoarele Ligii Cam­pio­nilor şi Europa League trebuia să aibă loc în oraşul por­tu­ghez Porto, dar a fost mutată la Budapesta din cauza pandemiei.
UEFA intenţionează să permită accesul câtorva mii de suporteri pe Puskas Arena din Budapesta, până la 30 la sută din cele 67.000 de locuri urmând să fie ocupate, circa 20.000 de scaune.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cârstea şi Ţig s-au calificat în turul doi la US Open

Două jucătoare din cele patru care reprezintă România la US Open s-au calificat în turul al doilea a puternicului turneu...

Porcii mistreţi fac ravagii la Toteşti

Porcii mistreţi fac ravagii în comuna hune­doreană Toteşti. Primarul comunei, Tiberiu Pas­coni (foto), susţine că oamenii sunt disperaţi şi nu...

Cum au scăpat de suspendare primarii trădători din judeţ

Sorina Popa Se ştie că Robert Negoiţă a anunţat că va con­testa în instanţă ordinul de prefect în baza căruia...

Închide