UDMR si PRM intrã în lupta pentru Colegiul Hateg

Nicolle Ebner

După PNL, PSD şi PDL, care lucrează de zor pentru desemnarea candidatului cu cele mai mari şanse de izbândă în lupta pentru câştigarea postului de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg, sunt semnale că şi UDMR şi PRM s-ar avânta în luptă.

„Concurenţa mai mare nu ne încurcă”
Europarlamentarul Iuliu Winkler, preşedintele filialei judeţene UDMR Hunedoara, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că: „nu este exclus să desemnăm şi noi un candidat pentru Colegiul nr. 3 Haţeg. Aşteptăm să se vacanteze postul de către Camera Deputaţilor şi voi analiza, împreună cu colegii mei din judeţ, această variantă”. Întrebat despre implicaţiile pe care le poate avea divizarea coaliţiei, prin desemnarea unor candidaţi separaţi, preşedintele interimar al PDL Hunedoara, Viorel Arion, este de părere că: „nu ne încurcă sub nici o formă o concurenţă mai mare. Orice partid parlamentar are dreptul să îşi înscrie propriii candidaţi”. Nici preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, nu vrea să rateze oportunitatea alegerilor anticipate. PRM nu poate să-şi desemneze propriul candidat, deoarece nu este partid parlamentar, dar asta nu-i împiedică pe peremiştii hunedoreni să susţină, din umbră, un independent. Pe care deja l-au identificat. „Acum, dacă vom reuşi să ne organizăm la timp, vom sprijini un candidat independent, care, la viitoarele alegeri parlamentare – că vor fi anticipate sau la termen, va fi candidatul PRM pentru Parlamentul României. Acum, doar îl rodăm, să se obişnuiască cu lupta pentru Parlament”, a declarat Costel Avram, evitând, ca şi ceilalţi politicieni, să dea numele persoanei în cauză. 
Până acum, doar Remus Cernea (fost candidat la preşedinţia României) şi-a anunţat intenţia de a candida, ca independent, pentru ocuparea postului de deputat, în Colegiul nr. 3 Haţeg, rămas vacant după decesul deputatului PDL, Ioan Timiş. Cu toate că PSD este în alianţă cu PC, conservatorii hunedoreni declară că intenţionează să susţină candidatura lui Cernea, nicidecum a aliaţilor social-democraţi.

4 comentarii la „UDMR si PRM intrã în lupta pentru Colegiul Hateg

 • 8 septembrie 2010 la 11:55
  Legătură permanentă

  Oricum PRM-istii sunt , cu totii , „independenti” , adica nu prea au nimic cu ce zice tribunul pe la televiziuni (cand mai zice ).Si zic „cu totii” pentru ca nu am cunostinta sa fie mai multi de 2-3 PRM-isti prin cateva localitati hunedorene .
  Cat despre UDMR-isti , ce sa caute ei in Tara Hategului si Tinutul Padurenilor ? Poate asa o incercare mica acolo , prin Hateg , ca in rest…
  Iar cu Cernea ramane cum am mai zis- sa stea mai bine in banca lui ca e plina tara de oportunisti aiuriti , nu e cazul sa mai avem unul taman in Hunedoara ca i-avem noi pe ai nostrii .

 • 8 septembrie 2010 la 13:37
  Legătură permanentă

  PRM-istii au candidat ,UDMR-isti au candidat , verzii au unul „necopt ” , PSD -istii , PNL-istii si PDL-istii acuma il clocesc si Domnul „Baron” de Hateg strange semnaturi . Pentru cine ? Pentru sine .Doar nu credeti ca cineva vrea sa se priarda brandul „Timis” .

 • 9 septembrie 2010 la 8:47
  Legătură permanentă

  Nu va castiga absolut de loc pentru ca un independent nu are nici o sansa. Ca independent nici nu ar fi bine sa castige pentru ca nu poate face nimic. Conservatorii, care au pierdut toate alegerile sustin un perdant. Marginean vrea sa isi arate muschii pesedistilor. Adica sa le arate ca nu pot castiga colegiul fara el. S-ar putea ca in acest fel sa ii iasa. Doar asa poate ajuta pedelistii. Dar ce mai conteaza ? El oricum este in afara de concurs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.