Echipă de Liga I la Lupeni

8 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Minerul Lupeni s-a impus cu scorul de 3-2 în partida din deplasare cu Gloria Arad, din etapa a V-a a „Cupei României”, iar prin obţinerea calificării în etapa următoare, va primi ca bonus o întâlnire cu o echipă din Liga I.

Să vină „granzi”

Minerul Lupeni s-a prezentat la partida de la Arad cu Gloria fără mai mulţi jucători de bază, însă, a reuşit să-şi adjudece gloria de a juca împotriva unei echipe din primul eşalon. Asta, datorită victoriei cu scorul de 3-2, obţinută pe un final de meci incandescent. „Lupii negri”au ajuns astfel în etapa a VI-a a Cupei României, cea din care vor intra în cursă şi grupările din Liga I, şi au şansa să întâlnească la Lupeni o echipă de top a campionatului. Cu siguranţă, jucătorii şi suporterii îşi doresc o formaţie cât mai galonată, iar şanse în acest sens sunt suficiente, întrucât primele şase clasate la finalul campionatului trecut vor fi capi de serie la tragerea la sorţi.

Todea show

Gloria Arad a sperat până la final că poate obţine un rezultat mare în faţa unei echipe care activează în eşalonul doi, însă, atacantul minerilor, Todea, s-a opus cu o dublă. „Lupii negri” au deschis scorul în minutul 15, după un şut puternic al lui Avramescu, la care Nica a scăpat mingea pe sub el. Gazdele au egalat în ultimul minut al primei reprize, când Eşanu, cel mai bun fotbalist de la Gloria, a marcat cu capul în urma unei centrări venite de la Turcaş. Cu 15 minute de finalul meciului, minerii vor trece din nou în avantaj, prin golul marcat de Lucian Todea, însă, speranţele gazdelor vor renaşte în minutul 90+1, când Filaret prinde un vole din interiorul careului şi se părea că meciul se va duce în prelungiri. Nu a fost de acord însă fostul jucător al Gloriei, care acum evoluează la Lupeni, Lucian Todea, care a executat ca la manual o lovitură liberă, păcălindu-l pe Daniel Nica, astfel că minerii se califică în faza următoare a Cupei României. (C. Marinuţ).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
UDMR si PRM intrã în lupta pentru Colegiul Hateg

După PNL, PSD şi PDL, care lucrează de zor pentru desemnarea candidatului cu cele mai mari şanse de izbândă în...

Începe să se facă dreptate!

Lucrurile par să se aşeze la Brad, în ceea ce priveşte imobilul care adăpostea Muzeul Aurului, după ce tranzacţia acestuia...

Gura lumii

Vorbesc gurile rele că în tabăra săgetătorilor din reşedinţa de judeţ se pune de o remaniere, „pe bune”, a unor...

Închide