Politica si administratie

UDMR Hunedoara are doi reprezentanţi în aparatul guvernamental

Nicolle Ebner

Prin decizia premierului Emil Boc, Veress Edmund-Petru a fost numit în funcţia de inspector general de stat-preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, iar Szell Lorincz (foto), vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Cele două decizii ale premierului Boc au fost publicate în Monitorul Oficial al României din zilele de 2 şi 3 martie.

Ieri, prima zi de acomodare

Szell Lorincz este vicepreşedinte al Conferinţei Tineretului Maghiar din România (MIERT) şi preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR. Szell a deţinut funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Hunedoara, iar din luna aprilie a anului 2008 a fost director coordonator adjunct al aceleiaşi instituţii. Hunedoreanul născut în 1977 are o vastă activitate în domeniul neguvernamental şi de tineret, atât la nivel judeţean, naţional, internaţional, cât şi academic şi profesional. Ieri, subsecretarul de stat Szell Lorincz era deja la Bucureşti, pentru a se acomoda cu instituţia în care va lucra şi pentru a-şi lua în stăpânire noul birou de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. „Domeniul în care voi lucra nu este nou pentru mine. Îl stăpânesc foarte bine şi îmi place ceea ce fac”, a declarat Szell Lorincz pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Veress Edmund-Petru, noul preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, are 52 de ani, este membru UDMR Hunedoara din anul 2000, iar în perioada 2006-2009 a deţinut funcţia de secretar general al Inspectoratului de Stat în Construcţii Bucureşti. În ultimul an, Veress a coordonat activitatea inspectoratului judeţean pe acelaşi profil.

Punct ochit, punct lovit

Pe lângă cele două posturi din administraţia centrală, guvernarea alături de PDL a oferit filialei judeţene UDMR Hunedoara – condusă de europarlamentarul Iuliu Winkler – posibilitatea obţinerii postului de prefect al judeţului Hunedoara, două posturi de directori coordonatori şi patru funcţii de directori adjuncţi la instituţii deconcentrate din judeţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura