UDMR Hunedoara are deputat… în Caraş Severin, după 16 ani de absenţă din Parlament

7 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, la micul dejun oferit de europarla­men­tarul UDMR Iuliu Winkler, a fost prezentat şi noul deputat UDMR de Caraş-Severin, care este din…Deva.
Kelemen Attila (foto) a câştigat un mandat de deputat în judeţul vecin, deşi este membru al UDMR Deva. Se ştie că UDMR are un stil propriu, are candidaţi în toate judeţele, pentru a acoperi întreaga ţară. Asta, chiar dacă un candidat din Bacău provine din Buzău. Şi, susţine euro­parlamentarul Iuliu Winkler, pentru că UDMR Caraş-Severin nu a avut o pro­pu­nere pentru Camera Deputaţilor, atunci cei din judeţul nostru l-au propus pe Kelemen Attila. Aşa a ajuns el deputat în alt judeţ.
Aşadar, după 16 ani, UDMR Hunedoara are un deputat în Parlamentul României, dar acesta este pentru judeţul Caraş-Severin.
Kelemen Attila are 34 de ani şi este membru UDMR de la 18 ani. Este căsătorit şi are un copil de un an. De 10 ani lucrează în mediul privat, în principal cu fonduri europene. Cunosc problemele antrepre­no­rilor, legislaţia stufoasă şi cred că trebuie să fie o prioritate pentru noi să rezolvăm din aceste situaţii. Judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin au fost puternic industria­lizate. De aceea, acum trebuie să creăm posibilitatea ca aici să fie atrase cât mai multe fonduri europene, investiţiile străine. Mă voi axa pe acest lucru ca deputat. Voi avea cabinet şi la Deva şi la Reşiţa şi voi fi deschis tututor cetăţenilor, indiferent de naţionalitatea lor. Sunt secretarul Comisiei Economice din Camera Deputaţilor”, a declarat deputatul UDMR.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prefecţii şi subprefecţii vor putea rămâne membri de partid

Sorina Popa De ani buni, prefecţii şi subprefecţii trebuie să renunţe la calitatea de membru de partid, dacă vor să...

SCHI ALPIN. Românca Ania Caill pe podium în Franţa

Schioare Ania Caill (foto) legitimată la Corona Braşov a reuşit două clasări pe podium la cursele de slalom super-uriaş desfăşurate...

Gimnasta Larisa Iordache, desemnată sportiva anului 2020 în România

Gimnasta Larisa Iordache (foto), care a cucerit în luna decembrie două medalii de aur şi două de argint la Campionatele...

Închide