Politica si administratie

Udemeriştii hunedoreni merg cu Kelemen Hunor

Sorina Popa

Organizaţia judeţeană Hunedoara a UDMR a decis, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Judeţeni, să sprijine candidatura lui Kelemen Hunor (foto) la preşedinţia Uniunii, în cadrul congresului care va avea loc în luna februarie a anului viitor.

Poate să asigure independenţa politică

Aşa cum a anunţat deja liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, membrii formaţiunii pe care o conduce îl vor pe Kelemen Hunor la şefia UDMR, după ce Marko Bela a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat. Udemeriştii hunedoreni au avut de ales între Kelemen Hunor şi Peter Kovacs Eckstein pentru preşedinţia UDMR, votând în unanimitate cu primul.

„Mi-am început cariera politică aproape simultan cu Kelemen Hunor, în 1996. Am lucrat mult împreună şi, din experienţa proprie, pot să vă spun că Kelemen Hunor este candidatul care, dacă va deveni preşedinte al UDMR, poate să asigure atât independenţa politică, cât şi echilibrul interior, necesare Uniunii noastre”, a afirmat Iuliu Winkler.

Preşedintele UDMR Hunedoara consideră că maghiarii din România au nevoie de o organizaţie de tip european, cu o comunicare bună, echilibrată şi eficientă în atingerea obiectivelor sale. „UDMR este organizaţia noastră, în care fondatorii au lucrat cot la cot cu generaţia mea. Uniunea noastră trebuie să capete un nou avânt în slujba comunităţii maghiare din România”, a mai spus Iuliu Winkler.

2 comentarii la „Udemeriştii hunedoreni merg cu Kelemen Hunor

  • Imi place titlul, dar dupa, ce vor face ?
    Ramin acolo pe undeva ?
    Sau ii asteptam inapoi!!
    Eu zic sa mai stea ca sunt baieti „BUNI” !!!!
    Si decit sa raminem numai cu dl. Avram,(PRM) …. ne intelegem noi…!!!

  • SIGUR CA DA, VARIANTA IMPUSA DE MALEFICUL GEORGE SOROS A AVUT CASTIG DE CAUZA…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura