Ucigaşul propriei mame condamnat definitiv

19 iulie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Ioan Crăciunean, bărbatul de 58 de ani din municipiul Hunedoara, acuzat că şi-a ucis propria mamă în bătaie, a fost condamnat definitiv.
„Curtea de Apel Alba Iulia i-a majorat cuantumul pedepsei de la şase ani şi şase luni, cât a primit în prima instanţă, la 10 ani de închisoare cu executare”, a informat judecătorul Aurelian Mocan, vicepreşedintele Curţii de Apel Alba Iulia. În prezent, Ioan Crăciunean se află în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pe perioada judecării dosarului.
Reamintim cititorilor că la începutul lunii ianuarie a acestui an, agresorul, beat fiind, şi-a snopit mama în bătaie. Acesta a lovit-o cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni, în urma cărora femeia a decedat, după două săptămâni în care a zăcut pe patul de spital. Potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, moartea femeii a fost provocată de loviturile violente, existând o legătură între leziunile traumatice care i le-a produs fiul său în data de 9 ianuarie 2016 prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare între planuri dure. Ioan Crăciunean nu şi-a recunoscut fapta atunci când a fost audiat de procurori, deşi în anchetă existau probe solide împotriva sa, inclusiv expertiza medico-legală a condus la concluzia că moartea femeii a fost provocată de bătaia violentă. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sentinţă definitivă în dosarul crimei de la stâna din Stretea

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Fănică Varga, un bărbat de 42...

Realizatorul TV, Telus Frigescu, merge la închisoare pentru proxenetism

Bărbatul a fost acuzat de implicare într-o reţea de prostituţie şi a primit o condamnare de trei ani şi jumătate...

Pleşcan a fost arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au întors soluţia judecătorilor de la Petroşani, aceştia hotărând ca fiul fostului consilier judeţean să fie cercetat...

Închide