Ucigaşul din Hunedoara a fost condamnat la 12 ani de închisoare

17 februarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Tânărul de 27 de ani, din Hunedoara, care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 12 ani de închisoare. Procurorii au făcut de îndată apel la sentinţa pronunţată, dar şi criminalul, Cristian Stănciulescu, a atacat soluţia. Individul, condamnat în trecut pentru trafic de droguri, şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare.
Tragedia a avut loc în Hunedoara, în vara anului trecut. În urma unui conflict pornit de la gelozie, Stănciulescu şi-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsătorească peste câteva luni, o tânără de numai 22 de ani. A fost judecat pentru omor, găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara şi condamnat la 12 ani închisoare. În rechizitoriul procurorilor se arată că, pe fondul unui conflict spontan, generat de o stare de gelozie, şi-a atacat iubita aplicându-i mai multe lovituri, cu un cuţit de mari dimensiuni ( lungimea totală de 39 cm, lungimea lamei de 25 cm şi lăţimea maximă de 5 cm), în zone vitale (…) care au condus la suprimarea vieţii acesteia.
Inculpatul a povestit tatălui său şi tinerei ucise că avea viziuni, ”că vede diavolul şi doar oameni răi”. A doua zi avea să o ucidă pe fată, iar tatăl său să asiste la o scenă de o cruzime de neimaginat. ”În timp ce se afla la bucătărie (n.r. tatăl criminalului), a auzit un „ignet”, asemănător unui sunet de durere, motiv pentru care s-a îndreptat spre camera unde se aflau cei doi, împrejurare în care a observat-o pe victimă întinsă pe pat, cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi faţa spre fereastră, iar inculpatul se afla tot în pat, în picioare, deasupra victimei, având în mâna stângă un cuţit de vânătoare, tip „Rambo”, plin de sânge. Martorul a strigat la inculpat: „Ce ai făcut ?”, după care a văzut când inculpatul s-a mai aplecat odată asupra victimei şi i-a mai aplicat o lovitură cu cuţitul, în spate”, se mai arată în rechizitoriu. Stănciulescu a fost obligat de instanţă să urmeze tratament medical pentru dependenţa de droguri şi să achite daune morale şi materiale de zeci de mii de euro. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gica spune:

    Asta-i justitia si legile de rahat lasate in urma de cel mai dezastruos partid, care se numeste psd. Votati ma cu doua maini psd, sa va tina in intuneric, hotie, crima, saracie si prostie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Crişcior: grădiniţă nouă, într-un an cu provocări administrative

Magdalena Şerban Se anunţă un an în care cureaua se va strânge la maximum la Crişcior, administraţia publică de aici...

„Vreau să realizez baremul pentru Campionatul European”

Interviu cu Claudia Maria Florea, atletă hunedoreană, campioană naţională   La recenta ediţie a Campionatelor Naţio­nale de atletism în sală,...

Lotul naţionalei României pentru Rugby Europe 2021

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, Andy Robinson, a ales 50 de ju­cători pentru participarea primei repre­zentative în ediţia...

Închide