Ucigaşul din Hunedoara a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Tânărul de 27 de ani, din Hunedoara, care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 12 ani de închisoare. Procurorii au făcut de îndată apel la sentinţa pronunţată, dar şi criminalul, Cristian Stănciulescu, a atacat soluţia. Individul, condamnat în trecut pentru trafic de droguri, şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare.
Tragedia a avut loc în Hunedoara, în vara anului trecut. În urma unui conflict pornit de la gelozie, Stănciulescu şi-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsătorească peste câteva luni, o tânără de numai 22 de ani. A fost judecat pentru omor, găsit vinovat de Tribunalul Hunedoara şi condamnat la 12 ani închisoare. În rechizitoriul procurorilor se arată că, pe fondul unui conflict spontan, generat de o stare de gelozie, şi-a atacat iubita aplicându-i mai multe lovituri, cu un cuţit de mari dimensiuni ( lungimea totală de 39 cm, lungimea lamei de 25 cm şi lăţimea maximă de 5 cm), în zone vitale (…) care au condus la suprimarea vieţii acesteia.
Inculpatul a povestit tatălui său şi tinerei ucise că avea viziuni, ”că vede diavolul şi doar oameni răi”. A doua zi avea să o ucidă pe fată, iar tatăl său să asiste la o scenă de o cruzime de neimaginat. ”În timp ce se afla la bucătărie (n.r. tatăl criminalului), a auzit un „ignet”, asemănător unui sunet de durere, motiv pentru care s-a îndreptat spre camera unde se aflau cei doi, împrejurare în care a observat-o pe victimă întinsă pe pat, cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi faţa spre fereastră, iar inculpatul se afla tot în pat, în picioare, deasupra victimei, având în mâna stângă un cuţit de vânătoare, tip „Rambo”, plin de sânge. Martorul a strigat la inculpat: „Ce ai făcut ?”, după care a văzut când inculpatul s-a mai aplecat odată asupra victimei şi i-a mai aplicat o lovitură cu cuţitul, în spate”, se mai arată în rechizitoriu. Stănciulescu a fost obligat de instanţă să urmeze tratament medical pentru dependenţa de droguri şi să achite daune morale şi materiale de zeci de mii de euro. (M. Gânju)

One thought on “Ucigaşul din Hunedoara a fost condamnat la 12 ani de închisoare

  • 18 februarie 2021 la 2:00
    Permalink

    Asta-i justitia si legile de rahat lasate in urma de cel mai dezastruos partid, care se numeste psd. Votati ma cu doua maini psd, sa va tina in intuneric, hotie, crima, saracie si prostie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare