UAMS Baia de Criş, aliniată vremurilor actuale

Magdalena Şerban

Conducerea Unităţii de Asistenţă Me­dico-Socială Baia de Criş va continua şi în 2021 seria acţiunilor menite să le aducă o mică bucurie celor pe care instituţia îi găz­duieşte. Pe de altă parte, ar mai fi nevoie de un cazan cu încălzire pe lemne.
„În ciuda normativelor sanitare supli­men­tare pe care trebuie să le aplicăm pentru a preveni vreo posibilă infectare cu SARS-COV2, printre care distanţarea, nu vom renunţa la activităţile noastre de suflet, aşa cum sunt Sărbătoriţii lunii sau organizarea unor mese festive cu prilejul principalelor săr­bători creştine. Chiar dacă fiecare bene­ficiar va fi servit în salon, deci nu la comun, măcar să resimtă căldura unor zile mai deosebite, dar şi afecţiunea noastră şi a celor internaţi aici. Ca investiţii, nu avem planuri majore, poate doar mici reparaţii care inevitabil intervin pe parcursul unui an. Poate ne-ar prinde bine un cazan pe lem­ne, cele trei pe care le avem de destulă vreme şi care funcţionează pe bază de pă­cură necesitând servisare repetată (se în­fundă foarte des). Aşa, am avea pe ce pune mâna în situaţia în care nu merg sau, mai rău, se defectează de tot”, a arătat Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.
Trebuie subliniat că în continuare, vizitele aparţinătorilor rămân stopate, la fel ca orice altă formă de contact direct. Legătura este ţinută prin telefon sau în sistem online. Chiar şi furnizorii nu trec de poartă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare