Sport

Turul ciclist al municipiului Deva

Anul acesta este pregătită cea de a X-a ediție a Turului ciclist al muni­ci­piului Deva, ultima în acest format, în perioada 7-8 mai.

Cățărarea de la Căprioara
Organizatorii au comunicat că și la edi­ția din acest an se menține traseul cunoscut atât în proba de contratimp (CTI) cât și cel de FOND, dar cu multe îmbunătățiri ale carosabilului. Mai mult, iubitorii acestei discipline spor­tive sunt așteptați în număr cât mai mare la clasica, de acum, căță­rarea de la Căprioara.
Pentru a fi mai incitantă această etapă, organizatorii vor alcătui clasa­men­tele separate pentru Campionatul Județean de Șosea și la etapa 1 pentru Cupa Județului Hunedoara.
Asociația Județeană de Ciclism Hunedoara are stabilite în acest an o serie de alte câteva competiții de mare anvergură. „Turul Văii Jiului-Ţinutul Momârlanilor” ediția a II-a se va des­fă­șura în perioada 23-24 iulie, fiind cea de a doua etapă din cadrul Cupei județului Hunedoara.
În luna august, mai precis între 20 și 21 august, este programată cea de a treia etapă din Cupa județului Hunedoara, sub genericul “Turul Țării Hațegului”-ediția I. Pentru copii sunt programate o serie de competiții im­por­tante care vor debuta în luna iunie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.