Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui per­so­naj din zonă. Lucrurile au luat-o razna în ceea ce-l privește pe omul nostru, iar șefii lui s-au să­turat de câte pro­bleme le face lor și celorlalți colegi. În aceste condiții, susțin zvonerii prin târg, se va renunța la serviciile lui, care nu mai sunt de calitate, iar deservi­ciile pe care le face insti­tuției sunt mai mari și mult mai pă­gu­boase. Așa că omul nostru trebuie să-și ia adio de la slujba bine plătită, dar pentru care nu prea face nimic.

 

Se vorbește pe la colțuri că un edil din zonă a plecat de acasă și… nu s-a mai întors zile întregi. Cârcotașii au aflat că respectivul a mers taman în Dubai să achiziționeze un apartament, că și așa nu prea are ce face cu atâta bănet. Cel puțin așa povestesc gurile rele prin târg. Omul nostru a venit foarte bucuros din excursia cu pricina, având în ve­dere achiziția respec­tivă, iar de acum va face drumul către ora­șul luxului foarte des. Zvonerii nu știu, însă, cu cine va merge el acolo.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura