Turneul Țara Hațegului Juniors Cup ediția 2021

Echipa de juniori de la Viitorul Hune­doa­ra a reușit performanța de a câștiga ediția din acest an a tradiționalei com­petiții pentru juniori, organizată de Master Sport Club din Hațeg.
În finala turneului, hunedorenii au în­tâl­nit formația UT Arad, de care au dispus cu scorul de 4-0, după o partidă deosebit de disputată și spectaculoasă.Odată cu tro­feul câștigat de echipa Viitorul Hune­doa­ra, a mai fost acordat și un premiu in­di­vidual pentru Kevin Horopciuc, cel care a fost declarat jucătorul turneului ediția 2021.
Viitorul Hunedoara, echipă pregătită de Ovidiu Muntean a evoluat la acest turneu cu următorul lot: Denis Oproșoni,Teodor Lupu, Rareș Butnaru, Kevin Horopciuc, Luca Herghelegiu, Răzvan Balaban, Darius Toma, Iosif Lingurar,Lucas Barna, Darius Condiescu, Luca Mateescu, Vladimir Chi­rica, Alexandru Barticel. Este remarcabil gestul de sportivitate al părinților de la UT Arad care au aplaudat la final victoria juniorilor hunedoreni, câș­tigători meri­tuoși la această ediție a tur­neului de la Hațeg

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.