Sportivii australieni s-au îmbătat în avion

Membri ai echipelor masculine de fot­bal şi rugby în 7 ale Australiei sunt vizaţi de anchete demarate de Comitetul olim­pic naţional din cauza comportamentului nepotrivit din zborul de întoarcere după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Anchetele au fost începute în urma unei plângeri făcute de compania aeriană ja­po­neză care a reclamat că sportivii s-au îm­bătat şi au făcut gălăgie în zborul Tokyo – Sydney, care a durat 10 ore, notează Agerpres. Potrivit plângerii, ceilalţi pa­sag­eri ai zborului au relatat că jucătorii au re­fuzat instrucţiunile echipajului de zbor de a sta pe scaune, au consumat alcoolul aflat în bucătăria avionului, în ciuda fap­tului că staff-ul le-a spus să nu o facă.
În plus, un pasager a povestit că mai mulţi jucători au început să vomite. ”Evi­dent nu purtau măştile şi beau tot timpul”, a relatat un pasager pentru cotidianul amintit. ”Este extrem de dezamăgitor, dar atât reprezentanţii rugbyului, cât şi cei ai fotbalului mi-au spus că un asemenea comportament nu este acceptabil şi şi-au cerut scuze faţă de Echipa Olimpică a Australiei”, a declarat directorul executiv al Comitetului Olimpic Australian, Matt Carroll.
În avionul cu pricina s-au aflat 49 de sportivi australieni de la nouă discipline.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.