România ar putea pierde meciurile de la Euro 2020?

În contextul pandemiei de coronavirus, desfăşurarea turneului final al Euro 2020, în 12 oraşe europene diferite e foarte dificilă. Oficialii români văd însă lucrurile altfel.
România a ratat calificarea pentru Euro 2020 şi, inclusiv din acest motiv, dacă UEFA va decide micşorarea numărului de oraşe-gazde, Bucureştiul are şanse mari să fie tăiat de pe listă. Această posibilitate ca turneul final să-şi modifice formatul de desfăşurare, în contextul pandemiei, există deja de mai mult timp.
Autorităţile din România speră însă, în con­tinuare, ca Europeanul care a fost repro­gramat pentru 11 iunie – 11 iulie – să ajungă şi la Bucureşti. Tocmai de aceea, în contextul ultimelor zvonuri potrivit cărora Bucureştiul ar urma să piardă găzduirea celor patru par­tide din turneul final, oficialii români declară că aceste jocuri se vor disputa la Bucureşti.
Euro 2020 poate fi un succes în România, pentru că mare parte din acest eveniment este deja organizat. Ţara noastră este în grafic cu toate pregătirile, a declarat acest lucru, cu puţin timp în urmă, Gheorghe Popes­cu, cel care este consilier pentru orga­ni­zarea acestui eveniment.
„Nu există un asemenea scenariu. Sunt simple speculaţii care nu sunt bazate pe niciun fel de informare oficială. Gândiţi-vă că în acest moment ar fi foarte greu să modifici conceptul turneului final. Pentru noi ar fi complet surprinzător un asemenea scenariu. România a muncit foarte mult, pentru a fi gazdă bună şi pentru a beneficia de pe urma investiţiilor făcute .Să nu uităm că există o componentă sportivă, una economică, şi una de prestigiu pentru fiecare ţară angajată şi implicit pentru România “ a declarat fostul internaţional Gheorghe Popescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare