Turneul de la Roland Garros se joacă pe o arenă nouă

„Turneul de tenis de câmp de la Roland Garros va fi primul turneu care are pri­vi­legiul de a primi spectatori. Numărul aces­tora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiţii de siguranţă”, a declarat Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis.
Maximum 11.500 de spectatori vor putea a­sis­ta la partide în decursul zilei de com­pe­tiţie. Siguranţa acestora va fi asigurată de protocolul medical impus de Federaţia Fran­ceză de Tenis.
Turneul de Grand Slam de la Paris va începe pe 27 septembrie, finalele fiind pro­gramate pentru 11 octombrie. România are cinci reprezentante pe tabloul feminin: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan.
Cu ocazia ediţiei din acest an va fi inau­gu­rată noua arenă „Philippe Chatrier”, care are o capacitate de 15.525 de locuri şi este aco­pe­rită, după un proiect care a durat opt luni.
Numărul unu mondial, jucătoarea aus­traliană Ashleigh Barty, a anunţat marţi că a decis să nu participe la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, pe care l-a câş­tigat anul trecut, din cauza pandemiei de corona­virus.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.