Turneul de la Roland Garros se joacă pe o arenă nouă

8 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

„Turneul de tenis de câmp de la Roland Garros va fi primul turneu care are pri­vi­legiul de a primi spectatori. Numărul aces­tora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiţii de siguranţă”, a declarat Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis.
Maximum 11.500 de spectatori vor putea a­sis­ta la partide în decursul zilei de com­pe­tiţie. Siguranţa acestora va fi asigurată de protocolul medical impus de Federaţia Fran­ceză de Tenis.
Turneul de Grand Slam de la Paris va începe pe 27 septembrie, finalele fiind pro­gramate pentru 11 octombrie. România are cinci reprezentante pe tabloul feminin: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan.
Cu ocazia ediţiei din acest an va fi inau­gu­rată noua arenă „Philippe Chatrier”, care are o capacitate de 15.525 de locuri şi este aco­pe­rită, după un proiect care a durat opt luni.
Numărul unu mondial, jucătoarea aus­traliană Ashleigh Barty, a anunţat marţi că a decis să nu participe la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, pe care l-a câş­tigat anul trecut, din cauza pandemiei de corona­virus.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atletism. Juniorul Raul Manuel Dan participă la Campionatele Balcanice

Atletul Raul Manuel Dan, legitimat LPS Cetate Deva, pregătit de prof. Cornelia Juratoni (ambii în foto), după un sezon bun...

Soţia senatorului Cristian Resmeriţă, diagnosticată cu Covid-19

Senatorul Cristian Resmeriţă a anunţat astăzi, printr-un mesaj postat pe Facebook, la care a ataşat fotografia alăturată, că soţia sa...

O altă carte veche restaurată la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva. Molitvenicul de la Sibiu, din 1833

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva continuă expunerea în mediul online a obiectelor restaurate în la­bo­ra­torul de Restaurare, Conservare,...

Închide