Turneul Australian Open se apropie de start

1 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Peste 1.000 de jucători, antrenori şi oficiali au părăsit carantina obligatorie de la Mel­bourne impusă înaintea turneului de tenis Australian Open, cu excepţia a trei cazuri, au anunţat autorităţile sanitare din statul aus­tra­lian Victoria, transmite Reuters.
Duminică, alte 12 persoane participante la primul Grand Slam al anului au ieşit din izol­are, dar în alte trei cazuri s-au înregistrat tes­te pozitive la noul coronavirus.
Majoritatea jucătorilor şi colectivelor teh­nice a acestora au stat în izolare la Mel­bourne şi Adelaide până sâmbătă la miezul nopţii, după care au început fără restricţii pregătirea pentru Australian Open, care se va desfăşura între 8 şi 21 februarie.
Tenismena spaniolă Paula Badosa este singura jucătoare care a fost testată pozitiv la Covid-19 după perioada de izolare şi ea este nevoită să rămână în carantină.
Statul Victoria, cu capitala la Melbourne, a anunţat luni că s-a ajuns la a 26-a zi suc­ce­sivă fără transmitere comunitară a noului corona­virus.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

George Resiga, şeful Formaţiunii Salvamont Lupeni Pentru că şi în acest sezon de schi a intervenit alături de colegii săi...

Bulina neagră

Robert Negrea, tânăr din Petroşani Pentru că, fiind acuzat de falsificare de valută, este considerat un pericol social de către...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Forfotă mare printr-o ad­ministraţie din regiu­nea cu lămpaşe a jude­ţului. Bârfitorii susţin cu tărie că din primăvară va fi sacrificat...

Închide