Turneu fãrã glorie pentru „piticii” hunedoreni

Echipele Pro Fotbal Junior Petroşani şi FC Hunedoara au ratat calificarea la etapa naţională a competiţiilor juvenile „Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”, deşi au făcut o figură onorabilă la confruntarea cu campioanele vestului, la turneul zonal de la Arad.
Ambele campioane judeţene hunedorene au ieşit din competiţie din faza grupelor, după câte o victorie şi-un eşec. Hunedorenii nu şi-au împlinit visul de a participa la turneele naţionale ale celor două populare întreceri, organizate de Federaţia Română de Fotbal, pentru cei mai mici fotbalişti.
Puştii de nouă ani de la Pro Fotbal Petroşani, antrenaţi de Viorel Stancu şi Marin Tudorache, campioni judeţeni în cadrul Trofeului „Gheorghe Ola”, au pierdut, scor 1-3 cu ACS Poli Timişoara, şi au câştigat cu 2-1 întâlnirea cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin. Cu aceste rezultate, „piticii” din Petroşani s-au clasat pe locul doi în grupă, după ACS Poli Timişoara, care a jucat finala competiţiei.
FC Hunedoara, pregătită de Florea Văetuş, câştigătoare a etapei judeţene a Cupei „Gheorghe Ene”, rezervată jucătorilor de opt ani, a fost învinsă în prima partidă, scor 0-7, de LPS Banatul Timişoara. În al doilea meci din grupă, hunedorenii au trecut cu 1-00 de AFC Municipal 2012 Reşiţa şi s-au clasat pe locul doi, însă au ratat calificarea la turneul final naţional.
La competiţiile de la Arad, au participat câte şase echipe la fiecare categorie, campioane ale judeţelor Arad, Timiş, Hunedoara, Caraş Severin, Dolj şi Mehedinţi. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PP-DD este a doua forţă politică din judeţ

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara a anunţat, ieri, că a centralizat datele din 526 de secţii de votare din judeţ....

A scăpat ieftin!

Jaful petrecut în vara acestui an la benzinăria Petrom, din centrul Devei, a avut urmări tragice pentru unul dintre cei...

Zăpada a creat probleme mari la Vulcan

Încă de dimineaţă, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile (foto), a ieşit la deszăpezire pe bulevardul localităţii.

Închide