Trupa rock Compact va cânta la Deva

12 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Trupa Compact începe, de Ziua Îndrăgostiţilor, a doua parte a Turneului Naţional ”Trupa de vis”, care se va încheia de Ziua Femeii.

Paul Ciuci, Lucian Nuţ, Ionuţ Micu şi Cătălin Tuţă-Popescu le dau întâlnire devenilor, sâmbătă, 22 februarie 2020, la ora 19:30, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, convinşi că pentru prietenii lor adevăraţi contează amintirile şi speranţele. ”Fata din vis”, ”Cântec pentru prieteni”, ”Eşti totul pentru mine” sau ”Pe tine te-am ales”, dar şi compoziţii recente, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, fac parte din programul concertului pe care-l va susţine, la Deva, trupa emblemă a rock-ului românesc, înfiinţată în 1977, la Cluj-Napoca.
Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţuri de 50, 70 şi 90 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00, sau online, de pe entertix.ro, myticket.ro şi bilete.ro. (M. V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspiciune de coronavirus lângă judeţul Hunedoara

Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara aplică măsurile stabilite de ministerul de resort în ceea ce priveşte noul...

Graba a făcut o victimă

Un tânăr de 21 de ani, care circula regulamentar cu autoturismul său, a ajuns la spital din cauza unui alt...

A comis două infracţiuni dintr-un foc

Conducea fără permis pe un drum public şi în stare de ebrietate, însă cursa periculoasă i-a fost oprită de un...

Închide