Trofeul Cupa României la fotbal, în traseu itinerant prin țară

8 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În urma unui proiect inițiat de Federația Română de Fotbal, trofeul Cupa României parcurge un traseu itinerat prin țară și poposește preț de câteva ore în localitățile din care echipele locale care au performat de-a lungul anilor în această competiție.

Sâmbătă și duminică, în organizarea AJF Hunedoara,  trofeul a poposit și în județul nostru, trecând pe la Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara, Aurul Brad, Inter Petrila și Minerul Lupeni, echipe hunedorene care au făcut performanță în Cupa României, competiție care se desfășoară începând cu ediția 1933-1934.

La Petroșani, pe Stadionul Petru Libardi, reprezentanții FRF și ai AJF Hunedoara care se deplasează cu trofeul, s-au întâlnit cu Damian Militaru,actualul manager al formației din Valea Jiului, Toni Sedecaru -antrenorul actual al echipei și cu Adrian Dodu – fost component al echipei Jiul Petroșani (formație care a câștigat finala Cupei României – ediția 1973-1974), ambii  retrăind acele momente cu bucurie și emoție.

La Hunedoara, oaspeții au fost întâmpinați de conducerea clubului CS Hunedoara, iar Romulus Gabor și Dan Stroia au fost prezenți în calitate de foști jucători al Corvinului, la Petrila, actualul antrenor-jucător, Adrian Câmpean, la formația de liga a IV-a, Inter Petrila, a fost gazda evenimentului, iar la Brad s-au aflat pe teren, pe lângă primarul Florin Cazacu, Valentin Verdeș și Mihai Leaha, ultimul actual antrenor  la formația brădeană.

Felicitări Federației   Române  de   Fotbal pentru inițierea acestui proiect deosebit, care oferă posibilitatea foștilor fotbaliști să retrăiască cu bucurie și emoție momentele de glorie petrecute de-a lungul timpului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Începe Play-off-ul din prima ligă de fotbal în sală

La finalul acestei săptămâni vor debuta întrecerile  play-off-ului din Campionatul Ligii I de fotbal în sală, competiție la care vor fi...

HANDBAL. A fost programat cel de al doilea turneu de sală la Divizia A

Se pregătește cel de al doilea turneu de sală pentru echipele de handbal din liga secundă. Formația CSM Deva, care...

REPERE MEDICALE. Aftele bucale

Dr. Biochimist Manuela Ștef   Aftele bucale (stomatita aftoasă) sunt ulcerații superficiale sau profunde, de culoare albă sau galbenă, înconjurate...

Închide