Tribunalul Hunedoara primeşte finanţare pentru reparaţii

5 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Anunţul a fost făcut de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, după ce Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul de finanţare.

”Sediul Tribunalului Hunedoara şi al Judecătoriei Deva este o clădire monument, inclusă în zona de protecţie a Ansamblului urban «Bd. 1 Decembrie 1918» din municipiul Deva. Clădirea prezintă o serie de degradări care necesită intervenţii, iar lucrările de reabilitare şi modernizare vor viza şi adaptări funcţionale pentru crearea unui flux optim spre o sală de judecată atât a completului de judecată, cât şi a deţinuţilor, sau adaptări la normele actuale privind circulaţia neîngrădită a persoanelor cu dizabilităţi”, a arătat ministerul în comunicatul emis presei.
Astfel, principalele categorii de lucrări vor avea în vedere înlocuirea învelitorii acoperişului, lucrări de consolidare, refacere faţade, refacere instalaţii sanitare şi de încălzire, realizare rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, înlocuire tâmplărie etc. Valoarea totală a contractului este de 23,9 milioane lei. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Preda calin spune:

    Nu merita. Se tin numai de greve si abuzuri, etc. Sa le fie taiate salarii le si pensii le nesimtite. Huoooooo

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hărău: alocări bugetare decente pentru 2020

Repartizarea pe unităţile administrativ-teritoriale hunedorene a sumei de 27 de milioane de lei, reprezentând cota de şase procente din impozitul...

O comedie savuroasă la Centrul Cultural din Deva. Cum să pierzi totul într-o zi!

O avalanşă de gaguri şi situaţii extrem de comice! Magda Catone, Ozana Barabancea şi Silviu Biriş vin la Deva cu...

Copilă rănită grav de o remorcă

Fetiţa încercase să treacă strada, când a fost lovită de remorca unui autoturism condus de un şofer de 74 de...

Închide