Eveniment

Trezorierul şef, grav rãnit

03 heius (3)

Sorina Popa

Fostul director executiv al Direcţiei Finanţelor Publice Hunedoara, Lucian Heiuş, care deţine în prezent funcţia de trezorier şef al Devei, a fost implicat, vineri seara, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Sibiu. În accident a murit o judecătoare din Târgovişte şi soţul ei, fost handbalist, precum şi soacra trezorierului şef, de 65 de ani.

Nu a mai putut fi salvată
Martorii au chemat îngroziţi descarcerarea şi ambulanţa, în speranţa că victimele ar putea fi salvate. A urmat o oră de eforturi încrâncenate. Judecătoarea şi soţul ei au fost scoşi fără viaţă din maşina distrusă. Lucian Heiuş se afla în maşină împreună cu soţia lui, fetiţa de 4 ani şi fiul lor de 15 ani. Toţi au ajuns la spital cu răni grave, dar au avut noroc să scape cu zile. Însă bunica celor doi copii, Rusan Maria, aflată şi ea în maşină, n-a mai putut fi salvată.

Tot viteza a fost cauza
Nenorocirea s-a întâmplat când soţul judecătoarei, care conducea cu viteză mare, spun martorii, a pierdut controlul volanului într-o curbă foarte periculoasă. A intrat pe contrasens şi a lovit un TIR, apoi s-a ciocnit cu un autoturism de teren, din aceasta fiind proiectat în autoturismul condus de Lucian Heiuş. Potrivit medicilor de la spitalul din Sibiu, trezorierul-şef, cei doi copii şi soţia lui, răniţi în accident, sunt acum stabili.

One thought on “Trezorierul şef, grav rãnit

  • Trebuia sa scrieti in articol ca ati preluat stirea de la ProTV.
    Pentru la fel cum ProTV/ul a scris numai prostii, si au dat informatii eronate, la fel ati facut si voi.
    Dar voi nu aveti scuza, pentru ca sunteti Mesagerul Hunedorean nu ProTV Bucuresti, iar trezorerierul-sef este de la noi din judet.
    TREBUIA SA VA INFORMATI, NU NUMAI SA DATI COPY / PASTE.
    Rusine pentru articol.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura