Trei titluri europene pentru karateka de la Jiul Petroşani

19 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportivii legitimaţi la secţia de karate din cadrul Clubului Sportiv Municipal Jiul Petroşani au participat săptămâna trecută la Campionatul European de Karate Shito ryu, care a avut loc în Italia, la Lanciano, la competiţie fiind prezenţi karateka din 11 ţări de pe continent. Tinerii sportivi pregătiţi de Radu Polifronie s-au întors la Petroşani cu patru titluri de campioni europeni medaliate cu aur şi alte două medalii de bronz.

Andreea Polifronie (în foto) a câştigat două medalii de aur în cadrul categoriei 50 kg în probele de kumite a junioarelor, atât la individual cât şi în competiţia echipelor, unde a evoluat alături de Miruna Mălăuţă. Andreea a participat şi la categoria 58 kg în proba de kumite, unde a terminat pe locul 5.
O altă medalie de aur şi una de bronz a adus pentru delegaţia României şi deci pentru CSM Jiul şi Ionuţ Ipate (foto). El a devenit campion european la kumite seniori open şi a urcat pe treapta a treia a podiumului la kumite seniori, categoria 82 kg. Ipate a împărţit locul 3 la această categorie cu un coleg de club, Adrian Cebuc, medaliat şi el cu bronz.
Medalia de bronz la kumite 58 kg a revenit sportivei Miruna Mălăuţă, care a făcut parte din echipa medaliată cu aur la junioare, aşa cum am precizat mai sus.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primăria Deva a recuperat 700.000 de lei, plătiţi în urma incendiului de la groapa de gunoi

Devenii îşi amintesc că, în vara lui 2011, oraşul a fost acoperit de un fum negru, după ce groapa de...

Bulina neagră, 19.06.2018

Damian Constantin Istuan, din municipiul Hunedoara Pentru că, împreună cu un complice, a spart un autovehicul, apoi un magazin, furând...

Bulina albă, 19.06.2018

Andra Daniliuc, sportivă la Clubul Heian Deva Pentru că a reuşit să cucerească titlul de campioană mondială la karate, în...

Închide