Denisa Fodor, campioană naţională la lupte libere

19 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Câmpulung Muscel s-au desfăşurat întrecerile campionatelor naţionale de lupte libere pentru juniori, competiţie care a reunit 200 sportivi de la 25 cluburi din ţară, calificaţi din finalele judeţene.
Spre meritul ei, deveanca Denisa Fodor (în foto) (pregătită de Suraj Moravan) a câştigat titlul de campion naţional şi medalia de aur la categoria 59 de kg, după ce în semifinală a trecut de o sportivă din judeţul Constanţa şi apoi în finală de una de la CSM Craiova.

Alte rezultate ale sportivilor deveni: Iosif Suflet, locul IV la categoria 97 kg şi Ionuţ Stoian, locul V la cat. 65 kg (ambii antrenaţi de Cosmin Văcăraşu), Marko Gabor, locul V la categoria 86 kg (pregătit de Partenie Matei), Răducu Cojocaru, loc VII la 74 kg, Valentin Panciu, locul VIII la 57 kg, Paul Doda, locul IX la 61 kg şi Daniel Profeanu, locul IX la 61 kg (toţi pregătiţi de Ioan Ailincăi).
O medalie de bronz a cucerit şi Alexandra Chiş, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Petroşani. Luptătoarea în vârstă de numai 15 ani, pregătită la club de antrenorul Gheorghe Răducu, a concurat la categoria 72 kg.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei titluri europene pentru karateka de la Jiul Petroşani

Sportivii legitimaţi la secţia de karate din cadrul Clubului Sportiv Municipal Jiul Petroşani au participat săptămâna trecută la Campionatul European...

Primăria Deva a recuperat 700.000 de lei, plătiţi în urma incendiului de la groapa de gunoi

Devenii îşi amintesc că, în vara lui 2011, oraşul a fost acoperit de un fum negru, după ce groapa de...

Bulina neagră, 19.06.2018

Damian Constantin Istuan, din municipiul Hunedoara Pentru că, împreună cu un complice, a spart un autovehicul, apoi un magazin, furând...

Închide