Trei propuneri de la ALDE pentru Primãria Deva

Reprezentanţii ALDE Hunedoara au trimis la Bucureşti trei propuneri pentru candidatul la Primăria municipiului Deva. Este vorba de Marian Muntean, Nelu Ardelean şi Emanuel Clej. 05 alde
După o şedinţă a Biroului Politic al ALDE Deva, cei trei au întrunit unanimitate de voturi, iar cel de-al patrulea candidat care ar fi vrut să intre în luptă, Mihai Mica, a strâns cele mai puţine voturi şi, ca atare, nu a fost propus. De menţionat că au fost două propuneri de la fostul PLR şi două de la fostul PC. Potrivit lui Marius Sanfirişca, copreşedinte ALDE Hunedoara, conducerea centrală a partidului a cerut să fie trimise trei propuneri de candidat pentru primăria reşedinţei de judeţ.
Deşi s-a spus că a fost o şedinţă cu scântei, liderii ALDE susţin că nu a fost aşa. „Nu a fost scandal la şedinţa Biroului Politic ALDE Deva. Am supus la vot propunerile şi a ieşit că Marian Muntean, Nelu Ardelean şi Emanuel Clej sunt cei care vor intra într-un sondaj, să vedem care stă cel mai bine şi apoi vom decide pe cine aruncăm în această bătălie politică extrem de importantă”, a
declarat copreşedintele ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca. La rândul său, Emanuel Clej a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu este obligatoriu ca din cei trei candidaţi să fie desemnat cel care va ataca Primăria Deva. „Cei de la Bucureşti au cerut să facem trei propuneri şi aşa am făcut. Nu e neapărat ca dintre cei trei să fie ales candidatul pentru Deva”, a spus Clej. (N. Bumbac)

8 comentarii la „Trei propuneri de la ALDE pentru Primãria Deva

 • 3 februarie 2016 la 23:00
  Permalink

  primul e molot clar, al doilea e molot si nu prea (de frica, prietenii stiu de ce), al trelea e molot venter si un pic nasa oprisiu dovedit cu acte in regula , le dorim drum bun pe urmele lui molot. sa le amintim celor tineri care poate pricep ca te poti da mare cu penele (chiar de papagal) ale altora, dar nu poti zbura decat cu ale tale (daca le ai).
  deva nu vrea sigur asa ceva, e prea desteapta deva sa se mai lase furata pe fata de molot in alte ipostaze

 • 4 februarie 2016 la 11:55
  Permalink

  Marian Munteanu are sanse !

 • 4 februarie 2016 la 14:53
  Permalink

  Stafia lui Molot bantuie si acum. Stafie, evident in sens politc.

 • 4 februarie 2016 la 21:03
  Permalink

  Oricine sa fie primar, numai Petru Marginean și Mircia Muntean sa nu mai fie. Au arătat ce pot sa facă pentru Deva, NIMIC! Cred ca e nevoie de o noua clasa politică,de oameni tineri, care sunt alternativa la actuala clasa politica.

 • 6 februarie 2016 la 11:03
  Permalink

  CE SANSE SA AIBE MARIAN MUNTEAN ? ATI UITAT CE FACEA CU FETELE DE LA HANDBAL???HAI SA NU DAM ACUM CARTILE PE FATZA….

 • 6 februarie 2016 la 15:38
  Permalink

  Oicarui candidat i se poate reprosa ceva, dar Deva nu poate ramane fara primar. Trebuie sa ne convinga cel mai bun proiect.

 • 6 februarie 2016 la 21:24
  Permalink

  Nici unul din cei trei nu vor ajunge primar. Sunt rau vazuti de cetateni, mai ales Marian Muntean. Mihai Mica are sanse mari.

 • 24 mai 2016 la 12:15
  Permalink

  VENIT DE BAZA GARANTAT !!!!! Solutia pt. toata lumea sa fie in abundenta si armonie……PANA ACUM AM VAZUT CE ATI FACUT TOTI – TOT TIMPUL SA ARUNCATI CU NOROI IN POPOR – TOT EL DE VINA ……CE SPUNEM NOI NU SUNT SOLUTII …..TREBUIE SA LUAM EXEMPLELE NEGATIVE DIN LUME – NU POZITIVE …..NU MAI SPUNETI CA IN ROMANIA NU SE POATE ….CINE IUBESTE CU ADEVARAT ROMANIA FACE …… https://www.youtube.com/watch?v=2mf6fdz9GzI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.