Condamnat la închisoare pentru băutură la volan

3 ciocan judecator (9)Oana Mihnea

Călin Marcel Clej, un bărbat de 44 de ani, din comuna Ilia, şi-a primit pedeapsa. Acesta a fost prins de poliţişti băut la volan, la mijlocul lunii mai a anului trecut.
Aproape de miezul nopţii, oamenii legii l-au oprit în trafic pe Călin Marcel Clej, care, cel mai probabil, se întorcea de la o petrecere. După ce a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat, şoferul turmentat a început să facă scandal şi s-a arătat de-a dreptul deranjat că este luat la întrebări de poliţişti. În faţa comportamentului deplasat, oamenii legii s-au văzut nevoiţi să utilizeze forţa pentru a-l încătuşa pe bărbat. Apoi, şoferul a fost dus la secţia UPU Ilia pentru a i se preleva probe de sânge, însă a refuzat cu vehemenţă. De aceea, pe numele lui a fost dechis atunci un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Aproape doi ani de detenţie
Până acum, dosarul s-a aflat pe rolul Judecătoriei Deva, iar ieri, magistraţii au decis să îl condamne pe Călin Marcel Clej la opt luni de închisoare cu executare. Bărbatul mai are şi alte antecedente penale, în anul 2013 a mai primit încă un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Dat fiind acest fapt, magistraţii de la Judecătoria Deva au revocat suspendarea executării pedepsei anterioare de un an şi au dispus executarea acesteia împreună cu cea de opt luni. În final, Călin Marcel Clej va trebuie să execute un an şi opt luni de închisoare. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

2 comentarii la „Condamnat la închisoare pentru băutură la volan

  • 4 februarie 2016 la 9:26
    Permalink

    Ma gaborilor ati avut mare noroc ,zau ,va spun eu,voi stiati ca acest CLEJ este campion K1 regional ( adica peste Bacea,Valea Lunga,Vorta si Coaja) deci sa multumiti celui de sus ca ati scapat asa usor

  • 7 februarie 2016 la 12:04
    Permalink

    Ma florina ,ești cel mai prost din curtea scoli …daca fraieru ăla omora beat pe cineva din familia ta ?? Se vede ca ești țaran prost .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.